Astrologie

#stil zodie # horoscop femei #zodiac feminin #zodii femei

Femeile cochete ale zodiacului

Masura in care reprezentantele sexului frumos sunt preocupate de stilul personal poate fi influentata de semnul zodiacal sub care acestea se nasc. Preocuparea pentru moda, infrumusetare si imagine poate fi specifica doar anumitor zodii.

Iata care sunt femeile cochete ale zodiacului:

 

Femeia Berbec


Aceste femei indraznete, usor arogante si cu mare incredere in fortele proprii nu se tem deloc sa afiseze cate un decolteu obraznic din cand in cand. Nativele din berbec nu au nevoie de sfaturi cand vine vorba de moda, pentru ca sunt perfect capabile de a-si crea un stil stralucitor si sexy.

 

Femeia Taur


Femeile-taur sunt de regula fiinte practice, astfel ca dulapul lor va fi umplut intotdeauna de haine care reflecta pasiunea lor pentru activitati practice precum gatitul, renovarile interioare si gradinaritul.

Prin urmare, reprezentantele acestei zodii sunt mai degraba comode si sportive, decat cochete si dornice de a epata.

 

Femeia Gemeni


Inteligentele, senzualele si cerebralele femei din zodia gemeni au intotdeauna cate o tinuta potrivita pentru fiecare ocazie. Curioase din fire, gemenele vor studia cu atentie toate revistele de moda si vor fi astfel la curent cu tendintele mai bine decat oricine.

Mai degraba jucause decat extravagante, femeile-gemeni stiu intotdeauna sa-si puna in evidenta feminitatea, pastrandu-si totodata naturaletea si subtilitatea.

 

Femeia Rac


Femeile din zodia racului se imbraca de regula in functie de starea de spirit. Acestea pot deveni nesigure in privinta trupului lor si au tendinta sa cumpere haine din impuls, nefiind cele mai inspirate cumparatoare.

Stilul casual este mai degraba definitoriu pentru femeile-rac, deci cochetaria nu este punctul lor forte.

 

Femeia Leu


Aceasta felina vanitoasa adora sa se imbrace cu scopul de a fi admirata. Femeile Leu au un gust desavarsit in materie de vestimentatie si au curajul de a indrazni cele mai curajoase combinatii.

Originale si pline de sarm, leoaicele nu se supun rigorilor impuse de altii nici macar in materie de stil.

 

Femeia Fecioara


Binecuvantata cu un bun-gust innascut, fecioara nu da gres niciodata cand vine vorba despre vestimentatie.

Discreta si cu tendinte clasice, femeia-fecioara se va ingriji intotdeauna de aspectul sau exterior, chiar daca va avea tendinta sa impresioneze mai degraba prin clasa si rafinament, decat prin opulenta si indrazneala.

 

Femeia Balanta


Planeta Venus guverneaza zodia balantei, asadar nativele pun mare accent pe feminitate si simtul tactil. Importante pentru ele sunt materialele hainelor inainte de modelul lor si pun calitatea inaintea imaginii. Prefera tocurile joase in detrimentul celor inalte, iar simplismul este cuvantul de ordine pentru balante in materie de garderoba.

 

Femeia Scorpion


La fel ca femeile-rac, nativele din zodia scorpionului se imbraca in functie de starea de spirit: daca sunt deprimate, cu siguranta le vei vedea imbracate in negru din cap pana-n picioare.

Cand vor sa intimideze insa, femeile-scorpion vor scoate la bataie cele mai sexy piese vestimentare, avand o putere de seductie foarte mare.

 

femeia sagetator


Femeile din zodia sagetatorului pastreaza in general o aparitie tinereasca, naturala si comoda. Ele prefera hainele mai largi si pantofii sport, rareori fiind adeptele tinutelor prea elegante.

Multe dintre ele sunt excentrice si originale, colectionand piese vintage sau accesorii inedite, adaptate firii lor aventuriere.

 

femeia capricorn


Femeile-capricorn sunt extrem de preocupate de parerea celorlalti despre ele, asa ca sunt in mod deosebit influentabile cand vine vorba despre alegerile vestimentare.

Cu toate acestea, nativele zodiei capricornului sunt prezente agreabile, elegante si rafinate, care prefera stilul clasic in schimbul noutatilor stilistice.

 

Femeia Varsator


Femeile-varsator sunt mereu preocupate de calitate si rezistenta in timp. Ele investesc de obicei sume consistente in haine, accesorii si produse de infrumusetare, fara sa se gandeasca la buget.

Nativele din zodia varsatorului sunt cele mai versatile femei ale zodiacului, adoptand in permanenta schimbari radicale ale imaginii si fiind intotdeauna cat se poate de originale.

 

Femeia Pesti


Gratioasele si sensibilele femei din zodia pestilor vor face intotdeauna alegeri foarte feminine pentru garderoba lor, uneori mai copilaroase decat ar presupune varsta. Culorile deschise nu lipsesc din dressing, aplicatiile stralucitoare si paietele fiind omniprezente in tinutele acestora.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului