Astrologie

#stilago.ro #magazin online #reduceri #stilago #magazin de haine #stil zodie #great escapes

Fii liber! Alege tinutele Great Escapes!

Sezonul rece a inceput , iar tu ai nevoie de haine calduroase pentru acest anotimp. Profita de promotiile de sezon. Stilago.ro iti ofera o reducere de 55% la preturile produselor vestimentare din colectia Great Escapes . Oferta promotionala este valabila timp de 4 zile.

Reinnoieste garderoba de vacanta cu piese vestimentare moderne si confortabile, care te lasa sa te misti liber. La Stilago gasesti haine si accesorii la pret promotional, cu reduceri de pana la 55%. Acestea fac parte din colectia Great Escapes (Fuga nella liberta) si sunt structurate pe patru categorii: junior, femei, barbati si unisex. Profita de oferta promotionala si reinnoieste garderoba ta sport, pentru sezonul rece.

Haine pentru tine si familia ta

Gasesti in aceasta colectie haine pentru toate buzunarele, de la 60 la 400 lei. Pentru cei mici gasesti geci practice si confortabile, care ii feresc pe copii de frig. In categoria Femei se gasesc pantaloni, jachete, maieuri, tricouri si hanorace. In colectia dedicata barbatilor, acestia pot opta pentru pantaloni, geci, maieuri, tricouri, bluze si hanorace. In categoria Unisex gasesti jachete confortabile, numai bune pentru a le lua cu tine in bagajul de vacanta . Produsele sunt in stil sport, practice si confortabile, astfel incat tu sa te poti misca in voie.

Incearca o jacheta unisex pentru zilele racoroase. Acest produs este disponibil la numai 79 lei in loc de 113 lei.

Daca vrei sa-i faci un cadou util si atractiv partenerului de viata, alege o geaca barbateasca syncro. O alta varianta, inedita, o reprezinta pantalonii barbatesti phantom cu bretele.

Pentru cei mici gasesti haine bune pentru sezonul rece. O geaca diamond junior este disponibila pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani. Pretul promotionala al acestui produs este de 233 lei in loc de 541 lei.

Daca iti plac hainele de iarba deschise la culoare, opteaza pentru un hanorac alb-gheata. Hanoracul are un guler inalt cu protectie interna si este ideal pentru zilele reci, cand vrei sa te faci remarcata.



Foto: stilago.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro