Astrologie

#fobii #zodii #horoscop dragoste # dragoste & sex

Fobiile in dragoste ale barbatilor in functie de zodie

Fobiile barbatilor legate de dragoste nu sunt putine, mai ales atunci cand trebuie sa-si asume angajamente cat se poate de serioase alaturi de o partenera. Pe langa multe alte aspecte care privesc educatia, statutul social sau experientele traite in prima parte a vietii, temerile barbatilor intr-o relatie de cuplu sunt influentate si de astrele sub semnul carora s-au nascut. Iata care sunt temerile acestora in functie de zodie.
 

Berbec

Nativii din berbec se "aprind" foarte repede atunci cand intalnesc o femeie pe placul lor, astfel ca se tem sa nu fie refuzati sau sa li se insele asteptarile inalte. Pentru ca entuziasmul lor este la cote maxime la inceputul unei povesti de dragoste, berbecii sunt constienti ca sunt foarte multe sanse de a fi dezamagiti si sunt anxiosi din aceasta cauza.
 

Taur

Barbatul din zodia taurului iubeste stabilitatea si previzibilul, de aceea se teme in permanenta ca femeia de langa el ar putea sa ia un drum separat de al lui. Nu are o incredere prea mare in sine, prin urmare se subapreciaza si crede ca va fi parasit pentru ca nu este suficient de bun. Gelos si posesiv, taurul va fi mereu urmarit de gandul ca partenera sa il poate trada.
 

Gemeni

Cu toate ca stilul sau de a-i trata pe ceilalti nu este tocmai cel mai transparent, avand un caracter dual si debusolant, uraste confuziile si replicile cu mai multe intelesuri atunci cand se afla intr-o relatie amoroasa . Vrea sa stie absolut totul despre partenera, sa-i anticipeze cu usurinta reactiile si sa nu-si simta libertatea ingradita.
 

Rac

Depresivi si cu o stima de sine scazuta, barbatii din zodia racului se tem cel mai tare de respingere. Pentru ca starile lor de spirit oscileaza de la o extrema la cealalta, se asteapta ca partenera de viata sa stie exact cand este momentul sa stea aproape si trebuie sa mentina distanta. Nu-i place competitia, asadar se teme ca alti barbati sa nu para mai interesanti in fata iubitei.
 

Leu

Pe cat de mult se iubeste pe sine, pe atat de mult se teme de infidelitatea partenerei. Barbatul leu are nevoie in permanenta de laude si atentie, ii este frica sa nu ramana singur sau sa i se raneasca orgoliul nemasurat. In plus, leul pune mare pret pe parerea celor din jur, asa ca este ingrozit de ideea ca ceilalti sa aiba o parere negativa despre femeia lui.
 

Fecioara

Barbatul fecioara apreciaza seriozitatea si stabilitatea persoanei de langa el, astfel ca se teme ca aceasta sa nu ii ascunda ceva sau sa ia decizii fara sa-l consulte. Desi nu este posesiv sau gelos, are nevoie de certitudini privind viitorul si se nelinisteste atunci cand se confrunta cu necunoscutul. Uneori, ideea de casatorie il sperie.
 

Balanta

Barbatul din zodia balantei este conciliant si pacifist, astfel ca se teme de situatii tensionate, certuri agresive si neintelegeri in relatia de cuplu. In acelasi timp, ii repugna ideea ca partenera lui sa se schimbe sau sa dea dovada de dualitate. Nu poate suporta ideea ca femeia de langa el isi va pierde farmecul exterior odata cu trecerea anilor.
 

Scorpion

Femeile care au iubit un scorpion stiu cat este de greu sa multumesti un astfel de barbat: este negativist, suspicios si introvertit, iar cel mai tare se teme sa fie vulnerabil batjocurii in dragoste. Se teme sa nu fie inselat, dominat sau chiar contrazis. In linii mari, dragostea in sine este o fobie pentru nativul din scorpion.
 

Sagetator

Jucausi si copilarosi, barbatii din zodia sagetatorului se tem de monotonie si previzibil, plafonare sexuala si conformism. Ei au nevoie in permanenta de a fi stimulati de nou, prin surprize indraznete, deochiate si uneori perverse.
 

Capricorn

Capricornii detesta minciuna, schimbarile si extravagantele. Vrea o partenera cuminte, docila si sincera, ocolind femeile dominatoare, independente si agresive. Pentru ca este un familist convins, se teme de ideea unui mariaj esuat.
 

Varsator

Varsatorii se tem cel mai tare sa-si arate sentimentele, pentru ca nu vor sa fie interpretati gresit sau ridiculizati. Se gandesc indelung inainte sa faca pasul casatoriei si nu vor sa fie judecati pentru gandurile si faptele lor. Apreciaza devotamentul si sinceritatea.
 

Pesti

Nativii din zodia pesti au nevoie de mult confort in dragoste, asadar se tem de femeile imprevizibile, schimbatoare si puternice. Nu isi exteriorizeaza usor vastele trairi si nu fac fata cu bine dezamagirilor, de aceea se feresc de conjuncturile periculoase. Schimba oricand pasiunea cu stabilitatea, de aceea dau dovada de mult conformism in dragoste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare