Astrologie

#horoscop #zodii #stil zodii #generozitate zodii

Generozitatea in functie de zodie

Gradul de generozitate de care suntem capabili tinde sa varieze in functie de zodia in care ne-am nascut. Cata vreme astrele care ne guverneaza destinul au determinat formarea unor anumite trasaturi de caracter pe parcursul vietii, tot ele sunt cele care influenteaza altruismul care ne caracterizeaza. Iata cat sunt de darnice semnele zodiacale sub impulsul contextului planetar.

Berbec

Chiar daca sunt impulsivi si precipitati in reactii, nativii din zodia berbecului dau dovada adesea de o inima de aur. Ei nu doar ca isi ajuta semenii cu placere, ci o fac de multe ori atunci cand nu le este convenabil, accesibil sau usor. Din acest motiv, berbecii sunt cunoscuti in general pentru spiritul lor de sacrificiu deosebit.

Taur

Stabilii tauri sunt de multe ori piatra de temelie a casei si un bun sprijin pentru familie si prieteni. Prevazatori si rationali, taurii pastreaza mereu resurse pentru a rezolva o situatie dificila, fie ca le este cerut ajutorul sau intervin ei insisi, din proprie initiativa. Taurii sunt fericiti doar daca si cei din jur se simt la fel.

Gemeni

Gemenii sunt foarte saritori si altruisti din fire, chiar si atunci cand nu se cade acest lucru. Acesti nativi sunt printre putinele persoane capabile sa ofere ultimii bani din rezerva personala pentru a ajuta pe cineva, chiar daca in trecut au fost dezamagiti de acesta. Generozitatea gemenilor vine si dintr-o nevoie de a-si crea o imagine pozitiva in jur, chiar daca nu isi asuma aceasta realitate.

Rac

Racii se remarca printr-un altruism sufletesc, deoarece tind sa fie destul de retinuti si avari cu bunurile personale materiale. Chiar daca financiar sunt considerati deseori "zgarciti", recupereaza din punct de vedere emotional, cand se dedica intru totul sprijinului moral de care sunt capabili in raport cu o persoana aflata in impas.

Leu

Una dintre caracteristicile de baza ale zodiei leului este generozitatea. Acesti nativi orgoliosi adora sa fie priviti ca pe niste eroi, un fel de binefacatori ai epocii, de care toata lumea sa isi aminteasca cu drag. Generozitatea lor implica totodata un ego de mari dimensiuni.

Fecioara

Calculati si foarte ponderati, acesti nativi nu exceleaza la capitolul generozitatii. Desi inima la dicteaza o predispozitie spre a-i ajuta pe ceilalti, mintea ii impiedica sa investeasca fara profit, sa imprastie fara cuget si sa ramana apoi descoperiti. Gandul ca au irosit resurse inutil le da mari batai de cap.

Balanta

Asa-zisi "mana larga", reprezentantii zodiei balanta nu isi calculeaza prea bine resursele si au tendinta sa le imprastie in toate partile, in beneficiul propriu si al altora. Le place viata buna si indestulata, iar in scopul crearii unor conditii de trai confortabile, sunt pregatite sa ofere ceea ce detin in acest scop.

Scorpion

Scorpionul e foarte chibzuit cand e vorba de bani si nu arunca cu ei degeaba. Dar si daca il apuca vreun moment de nebunie, e in stare sa-si toace toata averea intr-o singura seara. Totodata, sub motivatia potrivita, este capabil sa faca gesturi remarcabile de filantropie.

Sagetator

Sagetatorii sunt nativii cei mai avizi de opulenta din tot zodiacul , ceea ce inseamna ca isi traiesc viata facand cinste celorlalti, doar pentru a demonstra cat de bine isi duc ei zilele. Actele de generozitate pe care le intreprind nu au un substrat sentimental sau uman, ci o dorinta de a face caz asupra situatiei fericite din viata lor.

Capricorn

Nativii guvernati de aceasta zodie sunt, in mare, la fel de calculati si retinuti precum Fecioarele. Ofera daca li s-a oferit, investesc daca isi scot cumva profitul ulterior si nu fac risipa de resurse, de teama zilei de maine.

Varsator

Varsatorii sunt prea putin preocupati de aspectul material al vietii, incat sa tina banii deoparte si sa refuze sa acorde cuiva ajutor. Desi generozitatea nu este o trasaturi definitorie, pot da dovada de altruism cel putin la fel de mult ca alte zodii. Nu o vor face, insa, decat daca cineva le solicita interventia in mod direct.

Pesti

Pestii sunt insasi definitia actelor de caritate, fiind convinsi ca "dar din dar se face Rai". Sensibili la problemele altora si bucurosi sa ofere celorlalti, pestii sunt pe primele 3 pozitii in topul zodiilor altruiste ale horoscopului. Cei dragi se pot baza intotdeauna pe ajutorul lor, prietenii ii apreciaza pentru ca nu dau niciodata inapoi la nevoie si spiritul lor religios ii mentine generosi pe tot parcursul vietii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului