Astrologie

#karma #amphora #astrolog #lectii de viata #destin

Greseli din vieti foarte vechi

Florentina Vagner, 11 aprilie 1958, ora 21,30 Iasi: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Florentina, tu ai mai multe planete retrograde si axa destinului in casa karmica 12, deci ar fi multe de spus referitor la karma acestei vieti. Cum spatiul alocat unui raspuns nu-mi permite sa dau detalii pentru fiecare planeta in parte, aleg sa-ti spun despre Saturn retrogard, care arata de regula un spirit batran reincarnat cu o anumita misiune, relevata sau nu constientului. Situat in Sagetator, el indica blocaje si amanari in calatorii si in studiile superioare.

In casa 2, a banilor munciti, el indica vieti in care ai avut avere si mai ales bani si ai risipit mosteniri fara sa te gandesti la ziua de maine. In prezent, ai de reinvatat sa apreciezi corect valoarea banului, vei avea piedici si blocaje in obtinerea lor, vor fi perioade ale vietii cand vei trai cu resurse minime si o sa iti vina greu sa te descurci cu bani putini. Probabil ca nu esti bogata sau nu vei reusi sa aduni atat cat ai vrea. Cu toate acestea, deoarece Saturn din tema natala are aspecte excelente, in timp vei deveni experta financiar si vei reusi sa depasesti lectiile de viata impuse pe acest plan.

Axa destinului in Scorpion, casa 12 arata ca ai fost un om cu o fire patimasa, iti placeau situatiile limita, doreai sa traiesti viata din plin. Se poate sa fi trebuit de multe ori s-o iei de la capat pentru ca un astfel de mod de a trai, implica si esecuri totale. Pe de alta parte au fost vieti in care ai avut infirmitati fizice si/sau psihice, de aceea poate esti tentata sa ajuti chiar si atunci cand acest ajutor nu ti se cere. Lectia de viata spune sa-ti dezvolti spiritul critic si sa inveti sa spui "nu" celor care vor sa profite de tine. Exista posibilitatea unei boli karmice (mostenite genetic sau dificil de diagnosticat) care sa te oblige sa stai izolata o perioada.

Diana Pop, Ploiesti pe 1.10.1967 la ora 23.45: Ce lectii de viata am de infruntat in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai pe Saturn retrograd in Berbec, casa carierei. Acesta sugereaza vieti in care nu ti-ai manifestat corect vointa si ai acceptat compromisuri impotriva firii tale. Nu aveai curaj sa-ti spui deschis ideile si sa le pui in practica. Aveai un temperament vulcanic, pe care il revarsai asupra celor din jur cam fara niciun discernamant. Daca iti vei pastra acest tip de comportament si in prezent, vei avea o viata plina de greutati, in special in domeniul profesional.

Experienta din viata prezenta implica ridicare sociala, dar pastrarea unui inalt nivel de moralitate si de conduita, fara incercari de a fi ajutata de protectori sau prin favoruri reciproce. In masura in care lectia de viata este bine insusita, cariera ta va fi infloritoare, iar in masura in care cedezi prea mult tentatiei de a pastra o pozitie cu orice pret, vei experimenta caderi din functie. De altfel, in jurul varstei de 43-44 de ani, profesia sau functia ta va fi puternic repusa in discutie, in conjuncturi in care nu prea ai de ales. Pana la urma vei iesi invingatoare, dar acest lucru va cere un efort deosebit si va trebui sa faci alegeri neplacute.

aida275, 27 aprilie 1975 ora 20.15, Campulung Muscel , jud. Arges: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai o tema frumoasa, Aida si din punct de vedere sentimental pot spune ca avand pe Mercur conjunct cu descendentul ai parte in viata de parteneri comunicativi, dar uneori interesati material. Casatoria se face cu cineva mai tanar ca tine ori care este mai amuzant si mai adaptabil, se poate face si din calcul, mai mult decat din dragoste.

Insa Mercur mai avertizeaza si asupra posibilitatii a doua casnicii, chiar daca Taurul pe casa casatoriei te face sa-ti doresti multa stabilitate afectiva si siguranta materiala in relatia matrimoniala.

Pluto retrograd este marcajul celor care au parte de numeroase transformari interioare pe parcursul vietii. El releva greseli din vieti foarte vechi, din perioada Atlanteeana sau Lemuriana in care ai acumulat datorii karmice de tip relational (Pluto se afla situat in Balanta) , nu neaparat sentimental, ci si in orice fel de relatie cu cei din jur, cand ai fugit de responsabilitati si ai evitat sa iei o decizie in situatii esentiale de viata. In prezent, el te orienteaza catre asocieri, inclusiv sentimentale bazate pe avantajul oferit de partener, dar poate sa aduca si posibil divort sau vaduvie.


 

 

 

Sursa foto : larvalsubjects.wordpress.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare