Horoscop saptamanal

# marte retrograd #Mercur retrograd #horoscop #luna plina

HOROSCOP 26 octombrie - 1 noiembrie. Ce zodii sunt "vedetele" saptamanii. Totul le merge din plin

Capriciosul Scorpion ne influenteaza tuturor viata in aceasta perioada, accentueaza emotiile si obsesiile, dar incurajeaza si pasiunea pentru ceea ce iubesti si te impinge de la spate pentru a-ti transforma visele in realitate. Trei zodii vor beneficia din plin de Soarele in Scorpion din aceasta perioada.

Trei zodii sunt rasfatate de astre

Dincolo de faptul ca Mercur si Marte sunt retrograde, intrarea lui Venus, planeta iubirii, in Balanta incepand de pe 27 octombrie aduce o unda de romantism si armonie in aceste zile. Relatiile solide vor fi si mai bune, conflictele se vor atenua toata lumea va avea tendinta sa fie mai cooperanta.

Luna plina in Taur de pe 31 octombrie ne aduce un Halloween plin de adrenalina si surprize, intrucat face conunctie cu imprevizibilul Uranus.

De toate aspectele benefice ale acestei saptamani vor profita trei zodii:

Horoscop Gemeni - Gasesti romantism si inteles in tot

Desi Mercur retrograd ti-a dat batai de cap in ultima vreme, lucrurile incep sa arate din ce in ce mai bine si mai interesante. Venus in casa a cincea te incurajeaza sa fii mai jucaus si mai deschis in relatie, sa fii cea mai cocheta versiune a ta. Nu e exclusa nici o intalnire cu o fosta iubire.

Horoscop Balanta - Te simti mai atragatoare ca oricand

Soarele ti-a parasit zodia, dar inca e destula lumina pe strada ta. Desi Mercur retrograd te "impunge" putin in aceasta saptamana, efectele sale vor fi anulate de Venus, planeta care te cuverneaza, pe casa sinelui, ceea ce inseamna ca vei traversa cea mai buna perioada din tot anul. Chiar daca tu stii ca nu e asa, toata lumea va crede ca esti perfectă!

Horoscop Scorpion - Se face lumina in viata sentimentala si sociala

Luna plina in Taur din noaptea de Halloween "aterizeaza" in casa a saptea, a parteneriatelor, ceea ce te va ajuta sa intelegi mai bine cum stai in viata sentimentala si in cea sociala. Te asteapta o perioada in care te vei apropia si mai mult de cei care merita sa se afle in viata ta si te vei indeparta de cei care nu merita. Lasa oamenii sa isi arate adevarata fata si nu te teme de schimbari radicale!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului