Astrologie

# femei dragute #horoscop #pesti #scorpion

HOROSCOP. Care sunt cele mai dragute sase femei ale zodiacului

 

Cine sunt cele mai dragute femei? Este clar, realitatea este subiectiva, iar barbatii au gusturi diferite la acest capitol. Cu toate acestea, exista anumite calitati care cuceresc pe oricine, personalitati care au darul de a farmeca pe oricine, dupa cum au fost binecuvantate de astre.

Semnele zodiacului reprezinta cartea pe care nu strica niciodata sa pariezi, deoarece sunt ca un ghid atunci cand te decizi sa ai o relatie si, fara indoiala, exista femei de neuitat, care apar ca sa-ti  marcheze viata,  nu conteaza  locul sau situatia. Ele iti vor atrage mereu atentia.

Care sunt cele mai dragute sase femei ale zodiacului

Pesti

Femeile Pesti fura privirile tuturor si de cele mai multe ori nici macar nu le observa. Spiritul lor este atat de liber si plin de liniste, incat te fac sa vrei sa te apropii de ele si sa comentezi orice, doar pentru a incepe o conversatie. In plus, sunt foarte dragute și au o puritate in privire care fura inima oricui.

Desigur, la inceput le este greu sa-si deschida sufletul si sa le castigi increderea, dar energia lor este cinstita si, in același timp, au putere, dar si slabiciuni care fascineaza barbatii din jur.

Capricorn

Nativele din Capricorn sunt sinonime cu forta, independenta si originalitatea. Ele reprezinta  acel tip de femeie care cu greu acorda atentie criticilor. De asemenea, le place sa se bucure de moment, sa-si imbogateasca cunostintele  de la oameni noi, iar partea lor impulsiva si rebela este slabiciunea oricarui barbat.

Asta fara a pune la socoteala  ca sunt foarte misterioase si nu ai niciodata certitudinea ca stii la ce se  gandesc.

Leu

Fara indoiala, unele dintre cele mai senzuale si mai indraznete femei din zodiac. S-ar putea sa para foarte dragute si inocente, dar au si o parte perversa, care este ca radarul pentru orice barbat. Femeile Leu au o latura dominanta si nu le place sa fie supuse in niciun fel de situatii.

Acestea  stiu ce vor si nu au timp de pierdut, iar daca partenerii nu vor aduce ceva bun in viata lor, este mai bine sa stea departe.

Sagetator

Daca exista femei care stiu cu adevarat sa se distreze, fara indoiala, este vorba despre nativele Sagetator. Acestea sunt femei care, odata ce decid, nimeni nu le opreste, iau decizii importante, iar latura lor impulsiva le ajuta  sa ajunga  acolo unde isi doresc. Mai mult, ambitia si firea lor exploratoare topesc orice barbat.

Dar, pentru a fi pe placul lor, barbatul trebuie sa fie foarte ingenios, pentru ca aceste femei nu  se entuziasmeaza cu detalii mici.

Scorpion

Femei care fura privirile si din exterior si din interior. De obicei, femeile Scorpion nu au o lista foarte lunga de pretendenti, pentru ca sunt foarte exigente. Mai ales dupa ce cineva le rupe inima. Sunt firi temperamentale si nu isi arata emotiile in fata oricui.

Cu toate acestea, sunt foarte dulci si, desi se pare ca pot face totul, au momente cand se multumesc cu o imbratisare tandra.

Gemeni

Nativele din Gemeni sunt atat de imprevizibile incat nu te plictisesti niciodata in preajma lor. Personalitatea lor inspaimanta multi barbati, dar sunt pregatite sa fie stalpul in cuplu, nu isi permit sa planga tot timpul, dar sunt acolo cand cineva are nevoie de ele.

Uneori poate parea ca nu vor sa fie in relatie sau ca nu le entuziameaza  surprizele, dar adevarul este ca nu le place sa isi arate sentimentele in fata nimanui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului