Astrologie

#horoscop dragoste #horoscop #dragoste

HOROSCOP dragoste. Zodii care isi gasesc iubirea vara aceasta

Vara este anotimpul perfect pentru a te indragosti, iar in 2020 astrele se pare ca au pregatit surprize in plan sentimental pentru mai multe zodii.

Temperaturile ridicate fac sangele sa clocoteasca in vene si, desi de multe ori parca ne topim la soare, ceva irezistibil pluteste in aer. Toropeala creeaza senzualitate si pasiuni colorate, vara ne amintim sa fim deschisi si sa lasam copilul din noi sa iasa la iveala; totul parca devine mai senzual in jur, iar dragostea asteapta sa se intample. Zodiile care au mari sanse sa gaseasca iubirea in aceasta vara sunt Racul, Fecioara, Sagetatorul si Pestii.

Racii se vor lasa in voia propriilor pasiuni. Era si momentul sa o faca. Venus, zeita iubirii, a placerii si a relatiilor, va intra in acest semn pe 7 august, dar si pana atunci mersul sau direct va va face irezistibili, deschisi catre iubire si aventura. Iar luna plina in Varsator, pe casa a 8-a, a intimitatii, sexualitatii si relatiilor, din 3 august, nu va face decat sa puna paie pe focul iubirii ce sta sa se aprinda pentru voi.

Fecioarele au parte de o iubire adolescentina, secreta, care le va face sa se simta mai proaspete ca niciodata. Nu uita ca din cand in cand este bine sa te mai si distrezi. Vara aceasta fecioaree sunt irezistibile si au "lipici" la romantism si aventura. Cu Mercur retrograd pe casa prieteniei, nu este exclus sa aveti o reintalnire surpriza cu trecutul. Depinde doar de voi daca ii veti acorda o sansa sau nu.

Sagetatorii se lasa in voia pasiunii, insa e bine sa nu uitat ca intre romantism si relatie toxica este o linie foarte subtire uneori. Nu va aruncati cu capul inainte si incercati sa va dati seama cum va simtiti de fapt cand vine vorba de o persoana de care sunteti interesati. Totusi, nu va lasati ghidati de teama de noi dezamagiri. Dupa ce Venus intra in Rac, pe 7 august, adica in casa erotismului si a sexualitatii, sunt mari sanse sa va indragostiti mai pasional ca niciodata.

Pestii ies de sub pietrele sub care se ascund de obicei si stralucesc si flirteaza mai mult ca niciodata. Si, culmea, le si place sa fie in centrul atentiei. Timizii Pesti ies vara asta din zona lor de confort si este posibil sa aiba parte chiar de mai multe reprize de indragostire. Deschideti bine ochii si faceti alegerea cea mai buna. Cea mai mare probabilitate sa gasiti dragostea este dupa inceputul lui august, cand Venus intra in Rac, semnul vostru pereche.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare