Astrologie

#astrolog #sotie #bani #copil

Horoscop pentru cuplu

Elenus, 3.04.1977 ora 13.45,Toni-Jean 04.10.1969, nu stiu ora. Vom ramane impreuna?

Astrolog Astredamus:
Mare, mare, foarte mare atentie anul acesta si anul viitor. Perioada de materializare a aspectelor astrale natale a inceput sa isi produca efectele in practica. Ora de nastere a partenerului este foarte importanta pentru a stii exact despre cine este el. Raportat la Dvs, binenteles.

Prin urmare, nestiindu-i, nu am sa va fac predictii. Ar fi hazardate. Insa din harta Dvs natala, pot sa spun ca e vremea schimbarilor. In mod cert a gandirii si mentalului Dvs, dar se pare ca nu doar atat. Deoarece evenimentele vor fi cele care vor provoca aceste schimbari. V-am spus la modul general, deoarece consider ca asa e mai bine.

crm8, data nasterii 18.12.1983 ora 18.00 Bucuresti, feminin, partener, 15.06.1985 ora 13.00 Bucuresti: M-ar interesa sa stiu care ar fi perioada optima pentru a avea un copil sanatos .

Astrolog Astredamus:
Sotul Dvs ar trebui sa o lase cu munca mai usor. Ma refer la faptul de a nu munci pana la epuizare.

In ce priveste raspunsul la intrebarea Dvs... e intr-adevar o problema. Rezolvarea tensiunilor astrale existente pe acest aspect se face prin adoptie. Adoptati un copil. Astfel veti avea implinirea dorintelor. Ar fi ideal un micut Rac-usor nascut anul trecut.

Totusi, sa nu neglijati si dorinta de moment pe care o veti avea vizavi de un eventual alt copil. Altfel, tensiunile existente in familia Dvs pot sa se amplifice si orice e posibil. Perioada acestor ani este destul de vulnerabila, in a se ajunge pe culoarele institutiilor de justitie.

Tudor C. nascut in data de 12.05.1983, Bucuresti, ora 13.10, iar ea este nascuta pe 26.10.1985 ora 19.30, Bucuresti:  Va rog frumos imi spuneti si mie daca sunt compatibil cu femeia scorpion cu ascendent in gemeni.

Astrolog Astredamus:
Partenera Dvs se simte controlata si mai ales dominata de Dvs. Nu o spun in sens rau. Ci aveti aceasta pozitionare planetara, fara voia Dvs. Oricand in decursul timpului, vizavi de partenera Dvs, sa va asteptati la neasteptat. Atractia dintre voi este irezistibila.

Cu toate astea oricand va poate parasi. Cu mici sacrificii, veti putea avea o casnicie fericita. Sacrificiile pe care le veti face, fara a fi de mare gravitate, vor inlatura urmarile neprevazute ale unor fapte de viata. Ideea este ca, ea, oricand poate, nu doar sa spuna, ci efectiv sa plece in mod neasteptat. Atentie, de asemenea, la modul cum comunicati pe aspecte legate de bani. In rest, iubirea si norocul va insotesc cat sunteti impreuna.

 


 



 

Sursa foto : latina.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro