Astrologie

# lacomie #berbec #capricorn #zodii #horoscop #leu

HOROSCOP. Top 3 cele mai lacome semne ale zodiacului

Traim intr-o lume plina de contradictii. Pe de o parte, suntem invatati ca altruismul este cheia unei vieti fericite, ca a-ti da la o parte orgoliul si a pune nevoile altora mai presus decat propriile nevoi este cel mai binevoitor lucru pe care il poti face. Daca am putea cu totii sa ne dezbaram de dorinta de a avea lucruri mondene si sa ne dam toti banii saracilor, atunci s-ar putea ca lumea sa cunoasca pacea.

Pe de alta parte, traim intr-o societate a consumerismului, care ne spune ca avem nevoie de mai mult din toate. Avem nevoie sa castigam mai multi bani, avem nevoie de o vila intr-o zona rezidentiala luxoasa, avem nevoie de o masina de lux, avem nevoie de mai multi urmaritori pe Instagram si asa mai departe.

HOROSCOP. Trei zodii care vor totul doar pentru ele

Care este raspunsul corect: bogatie sau generozitate? Fiecare isi alege tabara care il defineste, ca si nativii celor trei cele mai lacome zodii.

Aceste semne ale zodialcului se pot concentra atat de bine asupra obiectului dorintei lor, incat depasesc limita lacomiei de multe ori. Cu toate acestea, lacomia lor are si puteri compensatorii.

Berbec: Persoana care ia mereu

Semnul Berbecului este primul din calendarul astrologic. Cu alte cuvinte, sunt, practic, copiii zodiacului. Atunci cand vor ceva, ei pun fiecare picatura de emotie pe care o au in atingerea telului. Precum un copil, pot face si o criza de nervi atunci cand nu obtin ceea ce vor. Sunt cunoscuti pentru scurtaturile pe care le iau, nerabdatori, pentru faptul ca dau pe oricine la o parte din drumul lor si pentru ca lasa dezastru in urma lor atunci cand isi urmeaza visurile. Cand au pus ochii pe ceva, nimic nu mai conteaza. Nu se vor da in laturi de la nimic pentru a obtine ce si-au propus.

Aceasta energie nemiloasa nu este atat de negativa pe cat pare. Nu se poate ca un Berbec sa treaca prin aceasta lume fara sa lase un semn. Viteza lor turbo provoaca valuri in jurul lor, iar daca ai un Berbec de partea ta, acesta iti va transforma lumea in cea pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna. Totusi, daca ai ceva ce ei isi doresc, ai grija, vor veni dupa el.

Leu: Cautatorul de atentie

Un nativ al zodiei Leu nu va vrea sa fie nicaieri in alta parte decat pe o scena unde publicul sa il vada in toata splendoarea sa. Va da la o parte pe oricine pentru a ajunge acolo! Leul infloreste cu adevarat atunci cand toti ochii sunt atintiti asupra lui. Daca unii s-ar putea simti intimidati de camera de luat vederi, Leul alearga direct spre ea si pozeaza cum stie el mai bine. Nu este ceva neobisnuit ca un Leu sa capteze toata atentia; o face natural, nu se poate abtine si probabil nici nu isi dau seama cand o fac. Pur si simplu nu poate tine atata minunatie doar pentru el.

Energia lor lacoma are si o parte buna. Pe cat de avid de atentie ar fi Leii, sunt incredibil de generosi. Atunci cand castiga ceva, impart mereu bogatia. Atunci cand sunt laudati pentru ceva, intotdeauna mentioneaza persoanele care i-au ajutat sa ajunga acolo. Doar adora sa fie cei care vorbesc si care sunt in prima linie.

Capricorn: Ahtiat dupa premii si recunoastere

Capricornul este cu siguranta cel mai misterios semn din aceasta lista, iar lacomia sa este atat de atent ascunsa, incat poti sa nu o observi. Nativii acestei zodii se pot munci pana la moarte pentru a-si realiza visurile. Vor trece prin toata durerea si tortura din lume pentru a obtine ceea ce vor. Cu cat este mai dificil, cu atat mai bine. Capricornilor le plac provocarile. Acestea fiind spuse, odata scopul atins si premiul obtinut, ei vor fi ridicol de posesivi cu recompensele castigate. Au muncit atat de mult, mult mai mult decat majoritatea oamenilor ar putea intelege, de aceea nu vor in ruptul capului sa imparta cu nimeni laurii.

Chiar daca energia lor lacoma poate fi infricosatoare cateodata, cel putin sunt lacomi cu privire la ceva pentru care au muncit din greu. Nativii Capricorni nu vor ajutor din partea nimanui. Sunt independenti si nu se bazeaza pe nimeni altcineva. Se asteapta ca toata lumea sa aiba aceeasi etica atunci cand vine vorba de munca. Poate putem invata cate ceva de la ei.

FOTO: piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro