Astrologie

#astrologie #horoscop lunar #predictii #iulie #horoscop dragoste #iulie 2013

Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2013

Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2013 ne dezvaluie perspective noi pentru viata sentimentala. Configuratia astrelor poate aduce tensiuni in cuplu si dificultati de comunicare, tranzitul planetei Marte influentand major starea de spirit a multor nativi.


Horoscop dragoste iulie 2013 Berbec

Pentru Berbeci, viata sentimentala se poate anima pe fondul entuziasmului acestor nativi, insa lucrurile au sanse mari sa degenereze si in neintelegeri din motive nejustificate. Nativii ar face bine sa isi masoare cu atentie cuvintele. Celibatarii pot intalni un partener pe placul lor, adica dinamic, libertin si nonconformist.


Horoscop dragoste iulie 2013 Taur

Daca pentru Tauri au existat pana acum mici tensiuni in cuplu, spiritul rational de care vor da dovada in iulie ii ajuta sa tempereze conflictele cu o atitudine potrivita. Lucrurile se linistesc, iar pasiunea de reinstaleaza in dormitor. Taurii singuri risca sa ramana dezamagiti dupa un flirt, avand asteptari prea mari.


Horoscop dragoste iulie 2013 Gemeni

Pentru Gemeni, viata sentimentala in iulie se stabilizeaza, relatiile cu partenerul se imbunatatesc si lucrurile intra pe un fagas lipsit de obstacole, pe alocuri chiar plictisitor pentru acesti nativi dornici de adrenalina. Tot Gemenii pot resimti o nevoie acuta de independenta, asadar cei singuri nu vor fi tentati sa isi schimbe statutul marital deocamdata.


Horoscop dragoste iulie 2013 Rac

Pentru Raci, luna iulie poate fi o perioada de regasire a flacarii pasiunii in cuplu, fie ca sunt certuri soldate cu impacari dulci, fie ca apetitul pentru aventura in doi creste simtitor. Exista si un risc major de comitere a unor indiscretii, mai ales pentru Racii celibatari.


Horoscop dragoste iulie 2013 Leu

Leii vor observa o nevoie mai mare din partea partenerului de afectiune si atentie, iar pentru ca in aceasta perioada sunt mai toleranti si mai tandri, vor raspunde intocmai cerintelor. Lipsa de stabilitate a nativilor poate conduce, din pacate, la comiterea unor infidelitati sau la trairea unor aventuri de-o noapte superficiale.


Horoscop dragoste iulie 2013 Fecioara

Fecioarele traverseaza o perioada in care sunt deosebit de atragatoare pentru sexul opus. In cuplu, apele sunt linistite, iar optimismul pentru viitor atinge cote maxime. Fecioarele celibatare au tendinta sa isi judece superficial pretendentii si sa pice in farmecele celor care stiu sa manipuleze cel mai bine prin cuvinte iscusite. De aici si potentialele alegeri gresite!


Horoscop dragoste iulie 2013 Balanta

Pentru Balante, influenta trazitului planetei Marte isi face simtita prezenta. Prin urmare, pot interveni momente de neliniste, reprosuri, certuri violente si discutii de separare, care din fericire au mari sanse sa nu se concretizeze. Balantele singure nu sunt deschise flirtului.


Horoscop dragoste iulie 2013 Scorpion

Pentru Scorpioni, viata de cuplu poate sa fie umbrita de mici neintelegeri incepute in trecut si lasate nerezolvate. Secrete ascunse pot sa iasa la iveala, deloc favorabile pentru imaginea Scorpionilor. Celibatarii isi doresc atat de mult stabilitate, incat se pot complace in relatii care sa nu ii satisfaca pe deplin.


Horoscop dragoste iulie 2013 Sagetator

Sagetatorii pot fi usor confuzi in privinta lucrurilor pe care si le doresc, de aceea au tendinta sa ceara multe, fara sa isi expuna concret pretentiile. De aici si o serie de neintelegeri cu persoana iubita. Celibatarii nu sunt deschisi flirturilor.

 

Horoscop dragoste iulie 2013 Capricorn

Anumite planuri de viitor facute in cuplu contribuie la consolidarea relatiei, fie ca este vorba de mutatul impreuna sau organizarea unui concediu de vis. Capricornii singuri au o disponibilitate crescuta de a se implica intr-o relatie, asa ca au mari sanse de a scapa de burlacie.


Horoscop dragoste iulie 2013 Varsator

Pentru Varsatori, viata sentimentala poate fi umbrita de o desincronizare a nevoilor. Nativii se asteapta ca gandurile sa le fie citite de partener, iar daca acest lucru nu se intampla, se pot isca multe discutii in contradictoriu. Celibatarii sunt entuziasti si pasionali, cu mari sanse de a se implica intr-o relatie serioasa.


Horoscop dragoste iulie 2013 Pesti

Pestii si-au supraestimat pana acum partenerul de viata, iar trezirea la realitate poate fi un dus rece extrem de neplacut. Dupa a doua jumatate a lunii si dupa certuri si discutii tensionate, lucrurile revin pe fagasul normal. Cei singuri profita de timpul lor si nu actioneaza la impuls, semn ca o cuplare se va lasa asteptata.

Sursa foto: collegecandy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului