Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop dragoste #horoscopul iubirii septembrie 2012

Horoscopul iubirii pentru luna septembrie 2012

Horoscopul iubirii pentru luna septembrie 2012 aduce in prim-plan aspecte interesante, incarcate de sentimente traite la maximum si nevoia tuturor zodiilor de o dragoste ca in filme. De vina este tranzitul planetei Venus in zodia Leului, fenomen care aduce cu sine trairi erotice intense, pasiuni covarsitoare si noi povesti de amor incitante. Jupiter paraseste Scorpionul in septembrie si ajunge in Sagetator, scotand la iveala comunicarea intelectuala si calatoriile.

Berbec

Nativii zodiei Berbecului vor resimti fiorii amorului adolescentin, atat de mult ii influenteaza astrele la inceput de septembrie. Cei singuri sunt predispusi implicarii in relatii serioase, planurile de casatorie sunt ca si conturate, orice aspect care tine de viata personala fiind invaluit in multa bunavointa din partea Berbecilor.

Taur

In prima jumatate a lui septembrie, Taurii vor fi influentati de tranzitul planetei Marte in semnul lor, ceea ce le aduce conflicte pe plan personal. In a doua jumatate a lunii, lucrurile se linistesc, iar nativii incep sa aprecieze tot mai mult timpul petrecut in sanul familiei, chiar daca nu se intampla lucruri spectaculoase.

Gemeni

Gemenii vor fi coplesiti de atentia partenerului de viata, vor primi cadouri, atentie si afectiune din plin. Cei singuri tind sa faca o obsesie pentru o anumita persoana si nu se sfiesc sa faca ei insisi primul pas. Venus le aduce in a doua jumatate a lunii armonie in dragoste, ceea ce inseamna ca personal se vor simti cu adevarat impliniti.

Rac

Daca la inceputul lunii, Racii sunt nostalgici si derutati, au in schimb resurse bogate de tandrete si senzualitate. Nativii incep sa fie usor melancolici, retraiesc emotii din trecut si au tendinta sa tanjeasca dupa iubiri apuse. Cei implicati in relatii fericite isi amintesc cu jind de perioada initiala a curtarii si viseaza cu ochii deschisi la fluturasi in stomac.

Leu

Leii se bucura de atentia sexului opus in septembrie, insa au o tendinta sa treaca de la o atitudine peste masura de tandra, la una aroganta si pusa pe cearta. Tranzitul planetei Marte aduce tensiuni in viata personala a Leilor, mai ales din pricina egocentrismului acestor nativi. Imediat ce incep sa daruiasca si ei, energiile negative se risipesc.

Fecioara

Nativii din Fecioara sunt pusi pe iubit in luna septembrie, fie ca sunt celibatari sau implicati intr-o relatie serioasa. Cei singuri isi pot gasi jumatatea in prima parte a lunii, iar cei cuplati isi surprind partenerul cu dovezile lor de dragoste. Spre finalul lunii, libidoul Fecioarelor atinge cote maxime din pricina tranzitiei lui Marte prin semnul lor zodiacal.

Balanta

Balantele vor avea parte numai de surprize in luna septembrie pe plan amoros. Sunt protejati de Jupiter, asa ca armonia pluteste in aer pentru acesti nativi. Venus in Leu aduce un plus de dinamism in viata lor personala, semn ca Balantele vor avea parte de multa "actiune", indiferent daca sunt cuplati sau singuri.

Scorpion

Scorpionii au sentimente controversate privind iubirea in septembrie. Pe de o parte, vor sa fie coplesiti de atentie si iubiti, pe de alta parte vor sa le fie respectat spatiul personal. Planeta Marte ii face mai emotivi in a doua parte a lunii, ipostaza in care rareori ii observam pe ambitiosii nativi.

Sagetator

Dragostea straluceste la drum lung pentru Sagetatori, astfel ca se pot indragosti de o persoana de alta nationalitate sau pot avea o aventura fierbinte intr-o calatorie pe care o fac. Indiferent de modul in care se decide Sagetatorul sa se faca placut sexului opus, va reusi pe deplin in septembrie sa atinga aceasta performanta.

Capricorn

Capricornul nu va excela prin exteriorizarea emotiilor in septembrie, in schimb se va concentra mai mult pe sexualitatea proprie. Nativii vor avea parte de nopti cel putin interesante, insa vor raspunde instinctului fara prea multa tandrete, un potential motiv de nemultumire pentru partener.

Varsator

Varsatorii isi gasesc linistea sentimentala in luna septembrie, mai ales daca sunt implicati intr-o relatie de cuplu. Gasesc noi resurse de a-si bucura partenerul si de a-si petrece timpul liber in doi, astfel ca acesti nativi vor vedea dragostea in roz la inceput de toamna.

Pesti

Pestii nu se vor orienta prea mult catre viata personala in septembrie, pentru ca toata atentia le va fi acaparata de sarcinile de la serviciu. In schimb, vor cauta multa tandrete si alinare acasa, la sanul persoanei iubite. Cei singuri se pot cupla la locul de munca.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului