Astrologie

#horoscop pasari sacre #pasari sacre #predictii #zodii #horoscop #pasari #astrologie

Horoscopul pasarilor sacre! Ce pasare te reprezinta in functie de ziua nasterii

De-a lungul timpului pasarile au capatat, in intreaga lume, valente spirituale importante si au devenit simboluri ale zeitatilor si ale anumitor calitati. Stiai insa ca fiecare persoana este guvernata de o pasare sacra? Afla care este pasarea sacra care te guverneaza si ce spune aceasta despre tine, in functie de ziua in care te-ai nascut.

Paun – 1, 14, 21, 27

Paunul, considerat simbolul zeitei Hera, este una dintre cele mai respectate pasari. Persoanele reprezentate de aceasta pasare sunt persoane atente la detalii si pun mare pret pe infatisarea lor. Tin mult la aparente dar si la bunele maniere. Sunt uneori orgoliosi si ar face orice pentru a-si indeplini scopul. Deobicei nu au incredere in oameni si sunt firi retrase. Ii judeca adesea pe ceilalti dupa aparente, avand numai de pierdut de pe urma acestui comportament. Cu toate acestea adora sa se inconjoare de oameni de incredere, vesele si exuberante.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului