Astrologie

#compatibilitate #cuplu #astrolog #astrologie

Incompatibilitate in cuplu

adela 11.02.1982, feminin, Timisoara, ora intre 17-18, partener, 31.07.1984, ora nu o stiu, Timisoara: As vrea sa stiu daca vom mai fii impreuna, daca vom ajunge sa ne casatorim si sa avem bebe ?

Astrolog Astredamus: Departe de mine intentia de a fi rautacios. Oare, inca nu ati ajuns la limita suportabilitatii, in ce priveste blocajul relational si discutiile aprinse cu el? Referitor la bebe, veti avea, insa nu cu el.
Despre casatorie este inutil sa discutam. In aceste momente ganditi-va la bani, este mai important decat persoana lui. Si mare atentie la actiunea pe care o intreprindeti vizavi de finante, deoarece ati putea sa va atrageti probleme viitoare. Cu perseverenta si responsabilitate veti reusi. Prin confruntare sau modalitati despotice, va veti prelungi inutil starea de incertitudine vizavi de acele finante. Cat de repede veti intra in posesia lor. Modul de comportament va face diferenta intre a va bucura de ei mai mult sau mai putin.
 

Bianca Popescu, date private: Ce sanse sunt sa fiu din nou impreuna cu persoana respectiva?

Astrolog Astredamus:  Nu este cazul sa va faceti iluzii . In subconstient, partenerul va socoteste si va considera un dusman. Nu in sens clasic, ci crede ca Dvs ati fost sursa neplacerilor si neimplinirilor pe care le-a avut. Adevarul este ca Dvs va sta mintea la bani, inclusiv atunci cand v-ati maritat cu el.

Cred ca nici nu ati avut timp sa va bucurati de ei. Dupa ce veti trece printr-o mare pierdere, va veti da seama de urmatorul aspect. Aveti norocul sa primiti relativ usor bani. Insa pentru ca va intereseaza numarul lor, nu veti fi fericita, pana cand veti constientiza ca sunt mai importanti copiii dvs, decat banii. Ciudat aspect, nu-i asa? Prin bani, m-am referit la orice poate fi evaluat in bani. Copii nostri sunt de nepretuit.
 

Mariah, 15.04.1986 ora 02:30 oras Agnita, partener, 18.09.1979 ora 18:15: Exista posibilitatea unei casatorii fericite?

Astrolog Astredamus: Exista posibilitatea unei casatorii. Foarte mare este aceasta probabilitate . In ce priveste fericirea conjugala, aceasta depinde exclusiv de Dvs. Este atributul propriu. Ceea ce ii veti oferi, aceea veti avea.
Capitolul comunicare personala este foarte frumos aspectat, si inca mai aveti de invatat. Ceea ce numai de bine este. Comunicati, comunicati, comunicati, frumos, amabil, intelegator, diplomat, faceti arta. Feriti-va de ispita , ca prin comunicare, sa va eschivati de la a va asuma responsabilitatea propriilor acte decizionale. Restul vi se vor da pe deasupra.
 

Sursa foto : bennadel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro