Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii #soare #influenta soare

Influenta Soarelui asupra fiecarei zodii: de ce este 20 martie o zi cruciala in horoscopul 2014

20 martie marcheaza echinoctiul de primavara, momentul in care ziua si noaptea sunt egale in orice loc de pe Pamant, dar si intrarea Soarelui in constelatia Berbecului. Toate acestea vor avea efecte diverse asupra noastra in functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut.

BERBEC

In cazul berbecilor, aceasta este perioada lor cea mai favorabila. Vor avea parte doar de mici probleme, dar acestea vor fi atat de marunte incat nici nu le vor simti. Soarele intra in Casa I, cea a Vietii si a Sinelui, iar acest lucru inseamna ca viata berbecului se va desfasoara sub semnul tendintei spre autoafirmare si stralucire individuala. Totodata, berbecul cu Soarele in Casa I se va bucura de o mare vitalitate si va avea o perioada in care va afisa o personalitate puternica.

TAUR

Cand Soarele intra in Berbec, acesta alimenteaza, pur si simplu, Casa a 12-a a taurului, cea a Viselor, a Creatiei si a Imaginatiei, invitandu-l pe nativul acestei zodii sa-si proiecteze mintal viitor, dar si pe el insusi, asa cum si-ar dori sa evolueze. Insa aceasta introspectie cu accente futuristice o sa-l faca pe taur sa-si domoleasca viata sociala, sa se izoleze intr-un fel, sa petreaca mai mult timp singur pentru ca are, cu adevarat, nevoie sa se priveasca pe sine, in interior.

GEMENI

Soarele Berbecului energizeaza viata sociala a gemenilor, pentru aceasta influenteaza in mod direct Casa a 11-a, cea a Prieteniei. Gemenii vor fi tot mai solicitati in cercul lor social si li se vor ivi numeroase invitatii, de pe urma carora se pot si dezvolta profesional.

RAC

Soarele in Berbec straluceste asupra Casei a 10-a, cea a Carierei, in cazul nativilor din rac. Din acest motiv, dupa data de 20 martie, racii vor avea o perioada foarte prolifica din punctt de vedere profesional, reusind sa valorifice fiecare oportunitate si sa se faca apreciat de mai marii din jurul lor. Este momentul avansarilor profesionale!

LEU

Soarele va influenta Casa a 9-a, cea a Calatoriei, in cazul leului, motiv pentru care nativul acestei zodii ca fi incercat de o nevoie puternica de a explora noi destinatii, de a descoperi noi lumi. Totusi, leul va resimti frustrare caci celelalte aspecte din viata sa nu fac oportuna nici macar o calatorie, daramite mai multe. Rabdare insa, caci timpul liber, dar si starea financiara se vor imbunatati si atunci leii vor putea iesi in lume ca exploratori.

FECIOARA

Soarele din Casa I a Berbecului se afla in Casa a 8-a a Fecioarei, adica in cea a Intimitatii, a Misticismului, motiv pentru care viata amoroasa nativului din Fecioara va atinge noi cote in materie de placere.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului