Astrologie

#leu #zodii

Intram in zodia Leului. Ce aduce aceasta perioada

Din 23 iulie intram in semnul Leului, pana pe 22 august. Perioada 23 iulie – 22 august aduce in prim plan atributele zodiei Leului, care sunt accentuate si care impacteaza si celelalte zodii .

Leul este cel de-al cincilea semn zodiacal in horoscopul european si guverneaza apogeul perioadei de vara. Sub aspect calendaristic, este momentul culminant in care vegetatia ajunge la maturitate si da rod. Acum soarele arde cu mai multa putere ca niciodata, urmand apoi un declin. 

Puterea solara si maturitatea din planul natural se traduc in lume printr-un moment decisiv. Se clarifica, in sfarsit, situatii care pana acum nu erau foarte clare. Se trag linii, se delimiteaza oameni, aspecte, imprejurari. Au loc schimbari importante, la nivel de conducere. Poate fi vorba despre viata politica . In acelasi timp, poate fi vorba despre schimbari si decizii luate in activitatea profesionala a fiecaruia. 

Ambitia si combatitivitatea sunt atribute puternice ale Leului. Aceleasi atribute se vor evidentia in aceasta perioada si la alte zodii. Este un moment prielnic pentru cei care stiu cum sa se foloseasca de propria agresivitate intr-un mod eficient. Sunt mari sanse de castiguri financiare. 

La polul opus agresivitatii sta generozitatea imensa leonina. Acum pot fi primite daruri de pret, se impartasesc sentimente si posesii materiale, se daruiesc valori celor care le merita cu adevarat. Este un moment bun si pentru vacante si calatorii . Leilor le place sa traiasca viata din plin. Apogeul verii poate sa insemne si experiente deosebit de frumoase, unele dintre ele fiind departe de casa. 

Pe de alta parte, sunt mai evidente zonele sensibile ale trupului. La Lei, acestea pot fi inima si spatele. La alte zodii problemele de sanatate pot fi de alta natura. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro