Astrologie

#relatie #karma #astrolog #horoscop

Karma, casa sanatatii si dragostea

Gelutza, 01.07.1979, 03.00 Alexandria, judetul Teleorman. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata? Va multumesc!

Astrolog Amphora: Gelutza, ai descendentul in Sagetator si pe Neptun in casa casatoriei, ambele fiind indicii de doua casnicii sau de instabilitate, insa descendentul acesta poate indica si un sot de la distanta sau a carei profesie implica deplasari. Cum Neptun este si retrograd, rezulta ca exista o karma de iubire de rezolvat in aceasta viata, in special in planul casatoriei, pentru ca in alte vieti ai fugit de responsabilitatile matrimoniale si ai trait mai mult pe baza a ceea ce credeai tu ca este corect, lucruri care in mare masura nu erau conforme cu realitatea. Astazi se poate sa intalnesti parteneri care sunt romantici, poate cu fire artistica, dar si potentiali mistificatori ai adevarului. In relatii si in casnicie esti o persoana idealista si aici ar trebui sa realizezi un echilibru intre nazuintele tale si ceea ce-ti ofera realitatea. Daca si in aceasta viata vei crede in unele aparente, deziluziile tale vor fi si ele pe masura, in momentul in care se vor confrunta cu o realitate care poate parea prea dura si greu de luat in considerare.

 

Silvia – F, 04.01.1965, 09.10, Talpa, jud. Teleorman. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Silvia, ai Soarele in casa karmica 12, adica unul din scopurile principale ale acestei vieti este purificarea trecutului karmic, care presupune in acest caz o anumita predispozitie catre domeniul sanatatii, fie printr-o profesie legata de sanantate , fie prin afectiuni mostenite genetic. Totusi avand in vedere ca Soarele in cazul temei tale are numai aspecte benefice, este de asteptat sa nu ai o karma deosebit de grea referitoare la boli. Venus si Mercur conjuncte cu nodul sud al sensului vietii indica lectii de viata prinvind relatiile sentimentale, copii, dar si legate de  predispozitia de a imbina iubirea cu interesul material. Jupiter retrograd in Taur sugereaza lectii privind banii, datorate unor vieti trecute in care ai fost excesiv de prudenta si chibzuita financiar , dar astazi esti nevoita sa treci poate prin perioade caracterizate prin constrangeri materiale pentru a invata sa evaluezi corect finantele si sa le utilizezi eficient. Nevoia de securitate financiara este ridicata cu aceasta pozitie jupiteriana.

 

Nicole, 10.09.1968, 14.45, Codlea, jud. Brasov. As vrea sa stiu ce am facut in alte vieti si am de platit acum.

Astrolog Amphora: Nicole, in tema ta natala ai pe Saturn retrograd in Berbec, conjunct cu Fundul cerului, ceea ce sugereaza o karma de agresivitate manifestata prin dificultatea de a actiona, de a conduce si frica de violenta in legatura mai ales cu familia de provenienta, venind din vieti in care tu insati te-ai manifestat sever, dur si agresiv in calitate de parinte. Parintii tai i-ai mai intalnit si in alte vieti iar acum echilibrul karmic este dificil de realizat pentru ca in aceasta viata aveti de rezolvat o karma negativa impreuna, iar conjunctia cu Luna vorbeste in special despre o karma cu mama ta. Venus conjuncta cu nodul sud al sensului vietii predispune la lectii de viata privind relatiile sentimentale dar si o neputinta de a controla emotiile si sentimentele. In cazul unei karme accentuate, felul tau de a fi te indeparteaza de la o relatie armonioasa fara sa poti intelege ce determina pe cel drag sa puna o distanta intre voi doi. Problemele cu care te confrunti nu sunt aduse la suprafata, raman in zona inconstientului, si astfel ele sunt greu de manevrat.
 


Foto:www.nightingalehealing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului