Astrologie

#karma #karma casatoriei #karma de comunicare #amphora #astrolog #astrolog amphora

Karma de comunicare

ROUA, 16 nov 1963 ora 7 dimineata: Care este karma casatoriei in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In primul rand luati raspunsul ca atare, adica posibil gresit - ati uitat sa treceti localitatea de nastere, iar casele cerului se calculeaza in functie de ora nasterii dar si de longitudinea si latitudinea locului nasterii. O eroare de numai 10-15 km poate da alt ascendent si alte case ale cerului, ceea ce conduce la interpretari gresite.

Asadar cu sensul vietii in Cancer in viata actuala pentru dv. sunt importante radacinile si originea, implicit familia. In viata anterioara nu ati avut timp de familie, interesele dv. de atunci fiind de alta natura: sociala, colectiva, politica. V-ati indeplinit sarcinile fata de colectivitate si societate, dar cel mai mult au avut de suferit partenerul de viata  si copiii. Acum trebuie sa deveniti o persoana sensibila la dorintele familiei, exprimandu-va parerea si ascultandu-i si pe cei de alaturi, sa puneti bazele unui camin stabil in care sa va dezvoltati sentimentele.

De asemenea Juno in casa karmei spune ca tot ceea ce inseamna act legal constituit, deci implicit casnicia, este in cazul dvs o datorie dintr-o viata trecuta, o promisiune pe care arunci nu ati onorat-o iar azi sunteti obligata oarecum de destin sa faceti acest lucru. Probabil aveti parte de relatii cu parteneri magnetici de care va simtiti atrasa fara sa va puteti sustrage acestei senzatii puternice. Pe plan personal vor mai fi neimpliniri, dar partea buna a lucrurilor va veni din ceea ce veti reusi sa faceti impreuna cu sotul pe plan social, in cariera, atat pentru dvs cat si pentru el. Faptul ca veti munci amandoi pentru viitorul comun va aduce satisfactii importante care vor estompa din eventualele nepotriviri de personalitate dintre dv. si partenerul de cuplu.

Bogdan F, 15.01.1990 / 16.15 Costesti,  Arges: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Bogdan, in trecut ai avut o maniera foarte personala si originala de a trai, traind doar pentru tine, condus de un egocentrism puternic, complet dezinteresat fata de ceilalti. Erai atent cu propriile talente, cautand satisfactie personala. Erai orgolios, mandru, sfidator, un aristocrat care profita de pozitia sa in defavoarea altora, cauti in permanenta sa iesi in evidenta. « Arderea” acestui tip karmic impune tratarea celorlalti de la egal la egal, asumarea de responsabilitati, incercarea de a atinge un ideal umanist. Daca iti place sa fii in centrul atentiei si sa joci un pic de teatru cu cei din jur, problemele se vor accentua.

Mercur retrograd indica o karma de comunicare in legatura cu serviciul si colegii, dar si aparitia unor boli de circulatie sau datorate stresului care reprezinta modalitatea de consumare a unei karme legate de animale – probabil ai fost vanator sau ai chinuit animale intr-un fel sau altul ceea ce azi iti creeaza o anume fobie. Venus retrograda releva o karma sentimentala si relationala prin pozitia sa in casa relatiilor si a casatoriei, si mai releva o cicatrice emotionala din trecut, o deceptie puternica, care astazi te face sa te atasezi mai greu cu adevarat si sa privesti relatiile cu destul de multa neincredere.  Trebuie deblocate aceste energii si canalizate catre alte forme de manifestare a iubirii – prin arta, acte de caritate , umanism, sau chiar printr-o profesie care implica imaginea personala (mass media, de exemplu) sau credinta religioasa.

ANDREIA, 11.11.1975 ,6.30h  (localitatea?): Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: In primul rand ia raspunsul ca atare, adica posibil gresit - ai uitat sa treci localitatea de nastere, iar casele cerului se calculeaza in functie de ora nasterii dar si de longitudinea si latitudinea locului nasterii. O eroare de numai 10-15 km poate da alt ascendent si alte case ale cerului, ceea ce conduce la interpretari gresite.

Asadar, Andreia, ai o karma importanta cu mama ta, pe care nu sunt convinsa ca o percepi in culori foarte luminoase. Destinul tau este unul in care ti se permite sa te valorifici foarte mult, in care trebuie sa recastigi respectul de sine pierdut in alte vieti si de care mama ta de azi este oarecum responsabila. Iar pentru ca ea, sau o alta femeie care a jucat un rol covarsitor in copilarie in educatia ta, se va impotrivi acum ca si in trecut destinului tau, ti se va permite sa faci greseli chiar destul de mari fara sa le platesti acum. Bineinteles.

Nu va fi vorba despre greseli constiente, nu despre a face rau voit cuiva, ci despre alegeri gresite, pentru care nu vei fi facuta raspunzatoare in aceasta viata. Esti pregatita sa-ti asumi responsabilitati mari si sa devii independenta in aceasta viata, cu riscul de a-i indeparta pe unii dintre cei dragi dar care te-ar vrea ascultatoare ca un robotel si docila, pentru a te manevra dupa dorinta lor.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro