Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma de Leu in raport cu povestile de dragoste

Dianne, 23.02.1992, la ora 23:30 in Timisoara. Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea? Stiu ca numarul meu e 1 si ca sunt la inceput de ciclu de vieti.

Astrolog Amphora: Dianne, eu nu folosesc numerologia in interpretarea astro, de altfel nu folosesc nimic altceva decat tema natala. Ai sensul vietii catre Capricorn, casa rudelor si a comunicarii. Regentii karmici sunt planetele Saturn si Luna, ele indicand ca ai de rezolvat in aceasta viata doua tipuri principale de karma si anume:
- karma de Leu care se rezolva in raport cu povestile de dragoste si copiii. De obicei este o karma mai dificila, cand se poate sa nu ai copii, dar sa-i doresti, si sa suferi din dragoste, pentru ca in relatiile sentimentale ai un liber arbitru redus. Dar tocmai suferintele din iubire te vor ajuta sa cresti spiritual, pentru ca acesta este unul din scopurile principale ale existentei. Pe de alta parte karma ta se mai poate rezolva prin probleme de sanatate, boli circulatorii si de inima, de oase, par si piele.
- karma piniana, cu experiente in care ai de invatat cum trebuie manevrezi banii si valorile; un atasament prea mare fata de bani nu este benefic evolutiei spirituale, trebuie realizat un echilibru. In momentul cand acest tip karmic este rezolvat, nu vei mai avea probleme cu banii, pierderi de bunuri si nu vei mai avea un serviciu prost platit in raport cu munca depusa. 
 

Lee, 14.02.1990, ora 10:10, moldova/chisinau. fem. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Ai sensul vietii in Varsator. Asta inseamna ca destinul tau este legat de alte tari, de relatii cu prietenii dar si cu strainii, poate chiar de emigrare. In alte vieti ai avut o maniera foarte personala si originala de a trai, traind doar pentru sine, condusa de un egocentrism puternic, erai complet dezinteresata fata de ceilalti. Erai atenta cu propriile talente, cautand satisfactie personala. Erai orgolioasa, mandra, sfidatoare, o aristocrata care profita de pozitia sa in defavoarea altora. Cautai in permanenta sa iesi in evidenta.
In aceasta viata trebuie sa uiti de sine pentru binele altora. E posibil sa nu poti suporta traiul in compania unor persoane necunoscute. Nu suporti sa iti fie asemuita viata cu a altora, pentru ca ti se pare ca a ta este unica. Ai, dintr-o viata anterioara, foarte dezvoltate complexul de superioritate si orgoliul, lucru care va ingreuna acum acomodarea. Iti este greu sa renunti la pozitii privilegiate pentru a te alatura oamenilor obisnuiti. Chiar si in relatiile sentimentale ai tendinta de a-ti plasa partenerul in pozitie de subaltern. Trebuie sa lasi orgoliul la o parte, sa-i accepti pe ceilalti asa cum sunt.
 

Raluca, 21.07.1982; ora: 16:05; Bacau. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Raluca, ai descendentul in Taur ceea ce te face sa fii atrasa de un partener stabil, harnic, afectuos, langa care sa ai o relatie de lunga durata . Pentru tine securitatea emotionala si cea materiala sunt foarte importante, nu te simti in siguranta daca nu ai bani multi, asa ca vei cauta in mod natural pe cineva sa-ti satisfaca aceasta nevoie, chiar daca te casatoresti din dragoste si nu concepi o relatie bazata doar pe interes. Venus, guvernatoarea casatoriei, in tema ta natala se afla in casa 8, casa karmica prin excelenta, ceea ce predispune puternic la relatii bazate mai ales pe sexualitate intensa, pe atractie fizica, la relatii evident karmice, in care dincolo de pasiune exista elemente inexplicabile, atractii de tip hipnotic, telepatie intre tine si partener, relatii multiple, fara sa vrei neaparat acest lucru, dar si posibile rupturi bruste si dramatice, insa trigonul lui Venus cu marele benefic, Jupiter, prezice o casatorie bogata si plina de satisfactii, mai ales materiale dar si sufletesti.



Foto: www.wallpapere.wallpaperstock.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului