Astrologie

#horoscop #zodii #karma #astrolog

Karma de Scorpion, senzualitate si putere

Paul, 23.04.1983, ora 15:15 ( cu aproximatie ), Tulcea.  Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Paul, regentii karmici ai horoscopului tau sunt planetele Mercur si Jupiter. Ele releva ca ai de depasit mai ales urmatoarele tipuri karmice:

- karma de Scorpion, care predispune la experiente bruste si dramatice de viata. Orienteaza catre interes fata de tot ceea ce inseamna senzualitate, bani, putere, ceea ce este dincolo de moarte, si poate ocultism. Indiferent de vointa ta treci prin schimbari profunde ale personalitatii, ori vei avea la un moment dat, dupa o deceptie, o experienta mistica in urma careia viata ta va lua un alt curs.
- karma mercuriana, care spune ca ai abilitati comerciale, pentru scris sau comunicare verbala, este un tip de karma pozitiv, care da inteligenta si adaptabilitate, provenit din vieti anterioare in care ti-ai pus inteligenta, cunostintele invatate si capacitatea de adaptabilitate si de comunicare pentru a relationa bine cu semenii si pentru a-i ajuta.
Transformarile care nu se simt de azi pe maine, ci se vad in timp, te vor ajuta sa-ti implinesti scopul karmic. Idealurile prea diferite de ceea ce poti face in mod real te vor trage inapoi. Vei avea de reglat echilibrul dintre interesul pentru cariera si familie, cu accent mai mare pe cariera si pozitia ta sociala.
 

Ramona I., 02.01.1985, ora 15:20, Bacau. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ramona ai descendentul in Sagetator, ceea ce indica o oarecare rezerva privind angajarea in orice gen de parteneriat, mai ales in cel conjugal, pe care il consideri o incarcerare, sau de care inconstient fugi. Daca te casatoresti totusi, o vei face mai tarziu, ori cu un partener mai in varsta, si doar pentru ca ai nevoie de companie si securitate. Esti predispusa la o legatura matrimoniala cu multa libertate si flexibilitate in cuplu. Neptun si Soarele pe casa casatoriei predispun la multa instabilitate relationala, la mai multe casnicii, la romantism si idealuri legate de viata de cuplu, dar poti avea parte si de dezamagiri datorate unei idealizari prea puternice a partenerului si chiar a refuzului tau de a vedea realitatea asa cum este ea. Un aport karmic important il aduce aspectul de opozitie al Lunii cu Saturn ca si careul lui Venus cu Saturn, care de regula da cateva deceptii ca si un anume blocaj interior de a putea accepta iubirea celor din jur. Ai senzatia de multe ori ca nu esti iubita, dar de fapt, nu poti primi iubirea apropiatilor, nu esti pe aceeasi lungime de unda cu ei, sentimental vorbind. Daca te lasi dusa de senzatia de tradare si de insigurare care poate interveni in viata ta, gustul amar se va accentua. Incearca sa nu iei lucrurile foarte in serios atunci cand intervin suparari. Nu da tristetii mai multa importanta decat merita.
 

Nadia, 25.02.1977, ora 23:30, Marghita. As vrea sa stiu ce am facut in alta viata si ce plati karmice am?

Astrolog Amphora: Nadia, din punctul meu de vedere ai trei elemente karmice importante: Soarele plasat in casa 4, care da o karma cu parintii si rezolvarea problemelor karmice in prima jumatate a vietii, cu promisiune de succes la maturitate si mai ales de viata luminoasa in ultima parte a vietii, apoi Saturn retrograd, plasat in Leu, casa calatoriilor, care sugereaza vieti trecute in care ai detinut putere politica (sau pozitie sociala), este o karma legata de afirmare si celebritate, dar legata si de persoanele de la distanta cu care relationezi, ori chiar de conjuncturile referitoare la invatamant si/sau credinta. Ai gresit in alte vieti prin atasamentul fata de pozitia ta sociala si manifestarea tiraniei si arogantei (chiar a megalomaniei). Traiesti acum teama de a nu fi umilita, injosita, de a nu ti se impune fortat vointa altora, avand  dificultati in a te afirma si o mare aviditate de celebritate, de stralucire. Ai unele blocaje, inhibitii, temeri, care se vor manifesta si printr-o posibila boala de inima . Luciditatea, discernamantul si cunoasterea trebuie cultivate pentru a intelege semnificata incercarilor prin care treci. Ultimul element, sensul vietii in casa datoriilor karmice, a 12-a, spune ca esti o persoana care beneficiaza de foarte multe incarnari, posibil ca aceasta sa fie capatul evolutiei tale spirituale, traind ultima, dar si cea mai dificila experienta in plan fizic. Consumarea acestei karme se va face mai ales prin relatiile sentimentale sau prin probleme de sanatate. Insa aceasta pozitie contine si elemente foarte bune – indica ridicare sociala prin inteligenta practica. Evenimentele marcante ale destinului se petrec la 27, 39, 45 sau 53 de ani. Axa arata faptul ca trebuie sa faci o parte din lucruri pentru altii, nu numai pentru propria satisfactie. Trebuie sa inveti ce inseamna a face bine dezinteresat.



Foto: www.listartisthollywood.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro