Astrologie

#astrolog #relatie #karma #horoscop

Karma in casnicie

Marin Liviu, 25.04.1971,12.00, Bucuresti. Care este karma sentimentala pe care o are in aceasta viata acest barbat?

Astrolog Amphora: Marian are descendentul in Varsator, ceea ce orienteaza spre o casnicie noncomformista pentru ca are o mare nevoie de libertate personala. Insa daca se hotaraste sa se casatoreasca – acest semn predispune mai curand la relatii libere decat la obligatii matrimoniale – aceasta se va face in a doua jumatate a vietii, desi Iunona situata in casa 11 poate sa prezica mai multe casnicii. Strict karmic, Uranus retrograd in Balanta indica legaturi sentimentale cu femei cu care a relationat in alte vieti de pe pozitii de prietenie sau ca adversari, karma care trebuie consumata privind libertatea celor dragi pe care aceasta persoana a incalcat-o nepermis de mult in trecutul sau. Astazi si lui ii este greu sa atinga gradul de libertate pe care si-l doreste. Sensul vietii in casa casatoriei releva ca legaturile afective sunt foarte importante in devenirea acestui barbat si ca nu va dori niciodata sa lase deciziile la latitudinea celorlalti si va face tot ce-i va sta in putinta pentru a se afla intr-o pozitie de dominare. Chiar daca este uneori altruist, generos, ii este greu sa faca aceasta din spirit de sacrificiu, ceea ce ingreuneaza legaturile sale cu ceilalti. De obicei un astfel de sens al vietii indica dificultati ale sale de a se adapta la concesiile si ingradirile pe care le presupune o casnicie.

 

Iacob Florentina, 22.03.1977, 01.00, Galati. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Florentina, in primul rand observ un descendent in Gemeni care predispune catre instabilitate relationala si chiar catre mai multe casnicii, iar daca tu esti statornica, atunci nimeresti parteneri potential infideli sau cu tendinta de a experimenta in domeniul relational fara sa fie interesati de o legatura stabila. Venus retrograda in Berbec, casa familiei si conjuncta cu nodul sud al sensului vietii vorbeste despre o karma sentimentala mai curand delicata dar care se poate consuma si in relatiile tale cu parintii, ca si de o sensibilitate deosebita pe care o ai; daruiesti foarte mult, dar nu intotdeauna primesti cu aceeasi masura. In aceasta viata ai de realizat un echilibru intre indatoririle casnice si cele profesionale. Opozitia Venus-Pluto retrograd indica o karma care se manifesta prin relatii pasionale, continuare a unor iubiri din alte vieti, prin implicarea in legaturi riscante, prin posibile rupturi bruste, aparent inexplicabile, ca si printr-un potential blocaj erotic. Insa exista in tema ta si sansa de a intalni parteneri sentimentali foarte potriviti, chiar suflete-surori, cu care sa experimentezi legaturi armonioase, ca bonus al destinului.

 

VIA76LEU, 21.08.1976, 15.30, Salonta, jud. Bihor. El – 01.09.1978. Ce datorii karmice exista intre mine si sotul meu?

Astrolog Amphora: Intre tine si sot exista o mare compatibilitate relevata de superpozitia Soare tu – Luna el, care reprezinta un indiciu puternic de reglare karmica pozitiva din alte vieti, mai ales ca aceasta conjunctie se afla in casa incercarilor karmice. De multe ori este marcaj de suflete-surori. Dar langa Soarele tau se afla si Saturn al sotului care aduce informatii suplimentare in sensul unro foaste vieti de tip mentor/discipol si in care si astazi tu il percepi pe el ca fiind un fel de ghid pentru tine, datorita laturii de responsabilitate si maturitate dar si de simt critic pe care el o manifesta in relatia cu tine, latura care poate fi frustranta ori la inceputul legaturii, ori in timp se manifesta ca un soi de rigiditate si raceala aparenta din partea lui, ceea ce ti-ar putea insufla uneori neincredere in propria persoana. Conjuntia sensului vietii sotului cu Marte din tema ta dezvaluie ca in prezent tu ii sustii evolutia spirituala si nu numai prin energia si vointa ta si ca generati karma, uneori de conflict, pentru vietile care vor veni.



Foto: www.merkaba-2012.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro