Astrologie

#relatie #cariera #astrolog #karma

Karma in profesie si relatii

Cosmin, Resita, Caras-Severin, 09.061989. ora 10:20: Ce am facut  in alta viata si trebuie sa platesc acuma.

Astrolog Amphora: Dar ce n-ai facut, Cosmine? :) Ai toate planetele grele, adica Saturn, Uranus, Neptun si Pluto retrograde. Ele vorbesc despre o karma profesionala care s-a manifestat pe taramul relatiilor si a legaturii cu copiii tai. Fiind foarte interesat de urcusul social, de politica, de obtinerea unui rang superior, ti-ai neglijat relatiile personale si de familie. Ar trebui sa ai o munca de creatie, sa nu impui altora ideile tale sau dreptatea ta, sa cultivi rabdarea.

Daca aceasta karma este grea, poti avea capacitati paranormale care sa alunece in psihoza. Pluto indica un gust erotic pronuntat, ca si excese sexuale mostenite din alte vieti, rupere brusca a relatiilor cu familia, asta insemnand cu parintii sau cu propria familie. Marte in casa datoriilor karmice sugereaza vieti de razboinic sau de inchizitor care vor duce in prezent la posibile boli neasteptate si dusmanii redutabile. Tema ta contine un aspect care rascumpara predictiile negative, si anume conjunctia Soare-Jupiter si care este indiciu de noroc, de protectie, de a iesi cu bine din incercarile vietii.

Sylvys, 25 mai 1972; com.Salcia, jud.Taeleorman; ora:12:00: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Cu Jupiter retrograd inseamna ca ai avut vieti in care te-a interesat exclusiv puterea oferita de un rang social inalt si ca ai facut tot ceea ce a depins de tine pentru a obtine avantajele la care nazuiai.

In alte vieti ai avut talent artistic deosebit dar ai neglijat relatiile personale si cariera sau banii. Acum ar trebui sa echilibrezi cele doua planuri - cariera si ambitia de a reusi in viata cu talentul artistic, daca exista, sau cu viata personala.

Probabil ai un spirit de dreptate pronuntat, dar vei avea de intampinat unele probleme datorita acestei calitati, prin aceea ca intalnesti oameni care gandesc altfel si care prin mijloace frauduloase vor obtine avantaje si drepturi care ti-ar fi revenit tie. Iunona retrograd langa Pluto retrograd indica o casatorie cu reglaje karmice in ea, prin partener intalnit in alte vieti sau prin situatiile pe care le traversezi pe parcurs, cu risc de ruptura dureroasa, de partener care directioneaza finantele casei catre alte destinatii, cu posibila tendinta catre dominare excesiva a sotului.

jhon, 21.05.1986 ora 10 Chisinau: Care este karma mea?

Astrolog Amphora: Draga John, ai axa destinului (sensul vietii) inspre Berbec , casa 9, a calatoriilor. Asta inseamna ca acum ai o karma relationala grea, de aceea vei resimti adeseori ca nu reusesti deloc sa te asociezi, sa te implici intr-o relatie serioasa de lunga durata .

In aceasta viata trebuie sa gasesti un echilibru just in relatiile cu ceilalti. Este posibil sa fii implicat, cu voie sau de nevoie, in problemele fratilor/surorilor sau altor rude mai apropiate, este posibil sa fii nevoit sa traiesti departe de casa parinteasca, poate chiar intr-o alta tara.

Luna conjuncta cu nodul sud al acestei axe vorbeste despre o karma cu mama ta si o karma generala de relationare cu femeile. Planul emotional reprezinta o dificultate pentru tine, nu stii sa exprimi ceea ce simti sau chiar emotiile tale sunt minime, putand fi caracterizat drept un om cu mult sange rece. Boli circulatorii si digestive pot sa apara ca o consecinta karmica si de asemenea, stanjeneala mergand pana la refuzul de a relationa cu grupuri mari de oameni.

 


 

 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului