Astrologie

#karma #astrolog #relatie

Karma in viata sentimentala

Isis, 27.08.1980, Tecuci
Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Isis, ai sensul vietii in casa datoriilor karmice, adica acum ai o incarnare de purificare si de sacrificiu, insa nu este vorba de sacrificii care genereaza frustrari ci de situatii in care te implici voit, stiind ca ajuti pe ceilalti si ca le faci un bine. Daca in alte vieti ai avut parte de libertate absoluta, in defavoarea altora, erai foarte independenta si indisciplinata, revoltata si revolutionara, astazi esti supusa unei probe continue de forta. Scopul tau karmic este creatia de orice fel, fara sprijin din partea altora, a  învata sa devii o persoana puternica si hotarâta, asumarea de responsabilitati, armonizarea intereselor celorlalti cu interesele proprii. In cele mai dificile situatii de viata vei fi singura sau va trebui sa te bizui numai pe fortele tale. S-ar putea sa-ti fie greu sa gasesti un partener potrivit, ori chiar sa ai una, doua perioade mai lungi de singuratate, dar asta face parte din karma si nu exista modalitati de a evita perioadele de izolare sentimentala, dimpotriva, cu toate neajunsurile ei, aceste perioade de solitudine te vor determina sa evoluezi spiritual.

Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?
Eu, Andra  21.08.1987 Bucuresti, ora 12:53 (in amiaza mare);
El, Razvan  21.08.1988 Bucuresti, ora 4:40.

 
Astrolog Amphora: Andra, intre voi doi exista o reglare karmica a unei casatorii din trecutul vostru karmic, sau a unui alt tip de contract stabilit intre voi. Tu esti foarte potrivita ca sotie pentru el in aceasta viata, aspect indicat de superpozitia Luna tu, Iunona el, aspect de regula puternic ca sansa de casatorie, dar casnicia cu tine pentru el ar fi o incercare a destinului (Iunona ta in casa 8 a lui), ceea ce bineinteles ca nu exclude o posibila legatura legala intre voi. Conjunctia Marte tu + Lilith el, indica o mare atractie fizica dar si o problema de natura karmica dintr-o viata in care ati fost rivali sau dusmani. Acest aspect poate genera agresiune, iar careul dintre Mercur al lui cu Saturn al tau duce la neintelegeri in timp, daca vei deveni prea critica si aspra cu partenerul tau. Insa legatura voastra este profunda, personalitatile voastre sunt in mare parte asemanatoare, ceea ce, in ciuda diferentelor, genereaza intelegere si compatibilitate.

 

Julia, 12.07.1985 ora 5.00 Buzau
In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

 
Astrolog Amphora: Julia, ai descendentul in Capricorn iar pe Saturn, stapanul casei casatoriei retrograd. Asta indica o karma sentimentala, blocaje erotice, vieti in care ai dominat nepermis de mult partenerul, in care te-ai jucat cu sentimentele lui. Descendentul respectiv da tendinta catre celibat, amanare a casatoriei sau obstacole in realizarea ei. Te poti casatori dupa 30 de ani, ori sotul este cineva cu diferenta mare de varsta fata de tine. Un marcaj care contrazice oarecum prezicerile anterioare este Luna in casa 11, care ca stapana a ascendentului, si prin asta devenind foarte puternica, anunta insa mai multe casnicii in viata. Te simti atrasa de genul familist, atasat de caminul sau, poate si de mama sa, sensibil, dar si critic cu cei care il ranesc. Tu poti sa te implici foarte mult intr-o relatie, dar este mai putin probabil sa intalnesti pe cineva care sa vibreze la fel (Venus in Pesti).


Foto: www. josephinewall.co.uk



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top