Astrologie

#relatie #astrolog #karma #horoscop

Karma pozitiva, karma negativa si drumul in viata

Mariana, 15.08.1985, 8:00-9:00 AM, localitatea ,  jud. . As vrea sa stiu ce datorii karmice exista intre mine si partenerul meu, nascut pe data de 22.06.1989 in Oradea

Astrolog Amphora: Mariana aveti o sinastrie frumoasa, si remarc o mare compatibilitate afectiva intre voi doi, aveti acelasi limbaj al iubirii si exista multa complementaritate pe planul emotional, sufletesc. Din punct de vedere karmic se remarca doua tipuri de aspecte: pe de o parte el iti datoreaza tie o casatorie din alte vieti, sau un alt tip de contract legal incheiat intre voi doi (Iunona lui in casa datoriilor karmice din tema ta, si Lilith a lui peste Iunona ta), pe de alta parte aveti un aspect reciproc de careu care-l implica pe Pluto (Pluto al lui careu Luna, Mercur si Marte din tema ta, Pluto al tau careu Marte al lui) care indica o karma violenta dificil de controlat. Aceste aspecte plutoniene de careu nu recomanda continuarea legaturii, pentru ca ea poate deveni distructiva in timp de ambele parti. Karma pozitiva se traduce printr-un  trigon Venus el-Saturn tu, prin care tu aduci partea de stabilitate si fidelitate pe care ai mai avut-o fata de acest om si in alte vieti si pe care el a apreciat-o.
 

mariagratiela, 07.04.1975, ora 05.25, Galati. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Cu sensul vietii catre casa karmica 8 rezulta ca ai fost extrem de geloasa in vietile anterioare. Posesivitatea si frica de a pierde ceea ce-ti apartine sunt principalele tendinte care te caracterizeaza si in prima parte a vietii actuale. Atasamentul tau s-a manifestat in toate modurile posibile: fata de animale, oameni, obiecte fizice,opere artistice. Trebuie sa inveti acum sa te multumesti  cu ceea ce ai, fara a mai invidia averile sau posesiunile celorlalti. Rupturile sentimentale, divortul, pierderile materiale, dificultatile in plan sexual, sunt incercari prin care va trebui sa treci pentru a intelege necesitatea detasarii. de asemenea prin orientarea axei catre Sagetator, s-ar putea sa calatoresti in locuri in care ai trait in trecut iar strainatatea sa fie parte din destinul si din evolutia ta din aceasta viata. Ceea ce te ajuta sa-ti realizezi scopul vietii sunt fratii/surorile, calatoriile, comunicarea si chiar o meserie legata de cuvantul scris ori de deplasari, manuirea banilor, intocmirea de inscrisuri.
 

mikiduta, 17.11.1975-Ploiesti intre orele 6.00-10.00 dimineata,18.04.1964- Ploiesti sex masculin. Ce tip de Karma exista intre noi?

, ci doar la o singura persoana odata. Insa incerc sa-ti raspund, luand in considerare sensul vietii din tema compusa, aflat in semnul Fecioarei, ceea ce semnifica vieti comune in care in ciuda suferintelor indurate ati ales sa ramaneti impreuna si sa va continuati drumul ales. Astazi este nevoie de a judeca lucrurile si evenimentele cu mai multa logica, trebuie sa va dezvoltati amandoi o judecata critica lasand la o parte sentimentalismele si sa tineti cont de propriile interese, si nu de interesul celorlalti sau chiar al partenerului. Ca si cuplu aveti de depasit trei tipuri principlae de karma, si anume o karma jupiteriana, pozitiva dar care va confera foarte mult liber arbitru , o karma de , care presupune diminuarea atasamentului si a posesivitatii in cuplu, si o karma de , adica un tip karmic specific relational cu incercari referitoare la adaptarea ambilor si la acceptarea celuilalt asa cum este, cu tot cu defectele pe care le poate avea.



Foto: www.improve-mental-health.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului