Astrologie

#karma #karma sentimentala #casnicie #tema natala #astrolog #astrolog amphora #amphora

Karma sentimentala alaturi de sot

Doris, 19.10.1954, ora 23,45, in Vetrisoaia, Vaslui, sotul meu, 05.03.1951, ora 6,30, Bivol, Botosani: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata alaturi de sotul meu?

Astrolog Amphora: In alte vieti v-ati mai intalnit sotul si ati avut relatii de subordonare gen sef-lucrator, profesor-elev, parinte-copil. Si astazi se pastreaza o parte din acel model karmic prin aceea ca aveti o relatie de tip traditional, in care unul din cei doi trebuie sa fie mai presus de celalalt, si dupa cum arata aspectele karmice ale sinastriei, in viata actuala este vorba de sotul dv.

Desi lumea va percepe ca pe un cuplu realizat, in familie nu totul este chiar asa de roz, si ati avut momente de tensiune maxima, certuri, discutii, chiar risc de separare. Il aveti pe Saturn, planeta karmica, in casa familiei, ceea ce indica atasament fata de sot, copii si parinti, educatie severa, tendinta de a va purta sever si inflexibil cu propria familie.

Devotamentul dv. fata de cei dragi si foarte apropiati este remarcabil, dar ar trebui sa invatati si detasarea, si echilibrul intre a face ceea ce vor ceilalti, sau a impune altora vointa dv., alaturi de propriile probleme pe care trebuie sa le rezolvati singura. Daca acest atasament nu se mai diminueaza, s-ar putea sa cunoasteti si gustul suferintei catre sfarsitul vietii, cel mai probabil printr-o boala cronica, mostenita genetic pe linie materna, sau chiar printr-o diminuare a averii stranse pana atunci. Casnicia este foarte importanta pentru evolutia dv. spirituala, si chiar daca traversati momente mai dificile, nici dv. nici sotul nu aveti tendinta catre divort, ci veti incerca sa o luati de la capat, uitand trecutul.

Mihaela, 03 iulie 1966, comuna Stoenesti ,judetul Arges, in jurul orei 3-5 noaptea: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In tema natala aveti doua elemente importante din punct de vedere al karmei sentimentale: Neptun retrograd si Venus in casa 12, ambele predispozitii fiind legate de casatorie, in special. Neptun retrograd corespunde unei karme de evaziune, avand tendinta de a va hrani mai mult din himere si vise, la fel ca in vietile precedente, in care ati fugit de realitate.

Se spune ca ati trait in Atlantida si ati avut o existenta foarte dificila, pentru ca erati un preot cu un inalt nivel spiritual si nu intotdeauna v-ati folosit harul pentru binele celorlalti. La fel ca in trecut, si in prezent aveti calitati de magie, daruri vindecatoare si perceptii extrasenzoriale fine. Iar daca nu ati folosit si dezvoltat aceste calitati, probabil ca intuitia dv. este deosebita si adeseori ati presimtit ceea ce urma sa se intample in viata dv.

Venus in casa karmei indica faptul ca va puteti atasa foarte mult de cineva si ca puteti ajunge la cote foarte inalte ale iubirii, fara insa a avea garantia ca veti primi la fel in schimb. Dimpotriva, casa karmei fiind si una a sacrificului, rezulta ca in aceasta viata veti avea uneori sentimentul acut ca nu sunteti iubita atat pe cat meritati si ca iubirea pe care o daruiti dv. altora reprezinta un sacrificiu.

Carmen Mireanu66, 6.04.1966 ora 7:00 in comuna Borlesti judetul Neamt: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Regentii karmici ai axei destinului (sensul vietii) in tema dv. sunt planetele Venus si marte. Ele releva urmatoarele doua tipuri principale de karma de rezolvat:

- karma de Scorpion –predispune la experiente bruste si dramatice de viata. Orienteaza catre interes fata de tot ceea ce inseamna senzualitate, bani, putere, ceea ce este dincolo de moarte, si, poate ocultism. Indiferent de vointa dv. treceti prin schimbari profunde ale personalitatii, ori veti avea la un moment dat, dupa o mare deceptie, o experienta mistica in urma careia viata dv. va lua un alt curs.

- karma plutoniana, una dintre cele mai dificile tipuri karmice, legata de rupturi sub toate formele – accidente, somaj, separari, doliu. Desi anunta suferinte, aceasta karma permite o evolutie spirituala foarte mare, dar sunteti de multe ori in situatia de a face unele alegeri delicate.

Fiind cea mai delicata este si cea mai dinamica forma de karma. Vi se ofera sansa, la fel ca in trecut, de a va repara greselile, dar de data asta, pentru erorile dv. veti plati tot in aceasta viata. Veti avea obstacole diverse, dar daca acceptati provocarile destinului, recompensele vor fi pe masura. Veti avea alegeri delicate de facut, si va trebui sa priviti lucrurile mai detasat pentru ca armonia odata instalata, suferinta inceteaza si odata cu ea, inlantuirea karmica se rupe.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro