Astrologie

#astrolog #amphora #astrolog amphora #lectii de viata #karma sentimentala #karmic #sensul vietii

Karma sentimentala si lectii de viata

Maia K., Roman, jud.Neamt, 15.10.1984, 10-10:30: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In primul rand ai pe Venus in casa karmei, ceea ce semnifica o putere extraordinara de a iubi, dar implica si suferinta datorata faptului ca nu-ti este usor sa gasesti parteneri care sa se poata implica si darui la fel de mult ca si tine.

Vei intalni in mod special iubiri din alte vieti pentru care tu ai acum de platit unele datorii, exact prin aceasta daruire personala si uneori prin suferinta si deceptie. Dar iti vei invata lectia, si vei sti cum sa echilibrezi aceasta nevoie de a iubi si de a primi iubire, oferind exact atat cat primesti si apreciind numai pe cine merita apreciat.

Sensul vietii catre Taur arata ca ai de depasit o lectie privind posesivitatea si inclinatia catre prea mult idealism. Trebuie sa inveti sa manuiesti banii, sa apreciezi si planul material, pentru ca, nu-i asa?, la urma urmei nu ne-am incarnat aici ca sa tanjim dupa cel de dincolo. Invata lectiile materialitatii, apreciaza atat cat se cuvine si banii si averea si stabilitatea materiala, si cand idelaurile tale se vor armoniza cu realizarile banesti vei vedea ca viata ta va fi echilibrata si plina de satisfactii.

Anka C. 25.09.1967, cu cinci minute inainte de miezul noptii dintre 24 si 25: Care este karma mea sentimentala in aceasta viata (daca are legatura cu faptul ca pana acum nu mi-am gasit perechea si nu m-am casatorit)?

Astrolog Amphora: Aveti descendentul in Capricorn iar guvernatorul Capricornului, Saturn, retrograd in casa carierei. Aceasta inseamna ca ati lasat pe plan secund casatoria si v-ati dedicat profesiei, la o varsta la care trebuia sa puneti accent pe viata sentimentala si pe implinirea ca femeie.

Dar asta s-a intamplat din cauza ca in alte vieti ati fost prea atasata de familie si ati depins prea mult de partener, creand astfel o karma profesionala pe care a trebuit s-o rezolvati acum. Cu toate acestea, casatoria dv. nu este imposibila in aceasta viata, dimpotriva, aveti pe Iunona in conjunctie cu Soarele in casa 4, ceea ce predispune catre casatorie in anii maturitatii, dupa 40-45 de ani.

Viata dv. va fi mult mai luminoasa si mai implinita la maturitate si la batranete decat in celelalte perioade. Jupiter si Venus, adica marele si micul benefic, in aspect armonic cu sensul vietii, arata ca norocul dv. se va arata in timp, in a doua jumatate a vietii si ca veti cunoaste prosperitatea materiala si implinirea sentimentala dupa ce veti fi invatat lectiile de viata si dupa ce veti fi atins o anumita treapta sociala si profesionala.

Mercika, 20.10.1991 ora 03:15, Calarasi: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Din punct de vedere karmic nu ai o existenta grea in prezent, datorita faptului ca acum primesti bonusurile vietii din alte existente cand ai lucrat mult la evolutia ta spirituala si ai ajutat pe ceilalti fara sa astepti nimic in schimb.

Sensul vietii este foarte bine aspectat de alte planete ale temei, aceasta inseamna ca ori de cate ori vei fi in dificultate vei gasi cu usurinta drumul catre solutia cea mai potrivita si convenabila tie. 

Totusi in casnicie se contureaza o karma legata de alte vieti in care ai acumulat teama de partener si de legalizarea unei legaturi, acum avand si un grad de independenta si de dorinta de libertate mai mare, tocmai pentru ca alte dati ai resimtit casatoria ca pe o izolare, ca pe o inchisoare din care nu aveai voie sa iesi – ai avut incarnari in tari de religie catolica si ai fost obligata sa respecti contractul matrimonial pana la moarte.

Sensul vietii releva pe de alta parte ca tu ai acumulat o karma profesionala pentru ca in aceasta viata trebuie sa-ti demonstrezi creativitatea in cariera si sa urci social si profesional.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro