Astrologie

#karma #viata #astrograma #astrolog

Karma si actiunile din viata actuala

Myry, 24.03.1970 , ora nasterii 18.20: Ce tipuri principale de releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Sensul vietii in tema ta Myry, se afla pozitionat catre Pesti si se afla in conjunctie stransa cu Iunona. Acest lucru inseamna ca tu ai drept scop principal in aceasta viata o lectie a sacrificiului, dar si a implinirii in casatorie. Regentii karmici ai horoscopului tau sunt planetele Neptun, Jupiter si Mercur, care evidentiaza ca ai de depasit in aceasta viata urmatoarele tipuri karmice:

- karma de Taur care inseamna detasare fata de valorile materiale. Ea genereaza prea multa siguranta de sine ca si nevoia de reusita ca satisfacere a orgoliului. Intr-un fel sau in altul ai simtit lipsa unui tata care sa se implice mai mult in viata ta, in copilarie.

- karma de Leu, care se rezolva in raport cu povestile de dragoste si copiii. De obicei este o karma mai dificila, cand se poate sa nu ai copii, dar sa-i doresti, si sa suferi din dragoste, pentru ca in relatiile sentimentale ai un redus.

- karma martiana care se leaga de relatiile sentimentale. Intalnesti parteneri din alte vieti iar relatiile tale se joaca de pe pozitii de putere si de dominare reciproca. Este un model karmic care te pune de multe ori in fata unor alegeri dificil de facut, dar privind lucrurile mai detasat, poti gasi solutii excelente in situatiile de criza.

Vei fi ajutata sa-ti rezolvi favorabil karma si sa treci de momentele mai dificile ale vietii de catre persoanele care te sustin in realizarea idealurilor tale si care nu-ti inseala increderea investita.

Mihaela Andreea, 9 februarie 1986  ora 9:45 dimineata: Ce releva sensul vietii in astrograma mea?

de rezolvat sunt Marte, Venus si Pluto. 

Din calculul distantei de la pozitia planetelor la axa destinului rezulta ca ai de depasit o karma jupiteriana, care arata ca dispui de un foarte mare liber arbitru si ai cheile destinului in mainile tale. Dar, daca in viata vei utiliza gresit aceasta libertate de a face orice iti pui in minte, sanctiunea va veni sub forma de privatiuni, boli greu de vindecat sau prin accidente de tot felul. 

Al doilea tip este karma de Rac, mai mult pozitiva, este marcajul unui spirit care intr-o viata principala a lucrat mult la evolutia sa spirituala si se afla in relatie cu familia, subconstientul, intuitia. Ea permite o mare reusita  ca si o evolutie spirituala buna. Ocaziile favorabile apar usor dar de regula trebuie valorificate imediat pentru a putea beneficia de ele.

Ultima este karma de Taur care inseamna detasare fata de valorile materiale. Ea genereaza prea multa siguranta de sine ca si nevoia de reusita ca satisfacere a orgoliului. O mare din karma ta se manifesta in relatiile sentimentale si in tot ceea ce tine de prieteni, strainatate, protectori.

CEZARA Veronica, 13.06.1969 in Scheia/Suceava (din pacate nu stiu ora): Ce tipuri principale de karma /lectii karmice releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Cezara sau Veronica, iti voi raspunde la ambele intrebari acum, dar pe viitor te rog sa respecti solicitarea adminilor acasa.ro de a pune o singura intrebare.

Asadar ai sensul vietii catre Pesti, ceea ce de regula semnifica o viata in care ai ceva de sacrificat sau in care inveti ca planul material este mai putin important decat credinta si spiritualitatea. 

Toate acestea e posibil sa se concretizeze printr-o sanatate mai delicata in ultima parte a vietii, prin talent artistic ori o profesie in sprijinul celor multi. 

Tipurile principale de karma pe care le ai de rezolvat sunt: karma de Gemeni, care predispune la o karma de comunicare, adica este necesar sa inveti sa va exprimi mai bine dorintele, sentimentele, nemultumirile, in asa fel incat sa nu fii gresit inteleasa. Ar fi foarte benefica o profesie in legatura cu scrisul, avocatura, sau in mas media. 

Al doilea tip de karma este cea jupiteriana, care arata ca dispui de mult liber arbitru si ai cheile destinului in mainile tale. Dar, daca in viata vei utiliza gresit aceasta libertate de a face orice iti pui in minte, sanctiunea va veni sub forma de privatiuni si boli greu de vindecat. 

Ultimul tip este karma de Rac, este marcajul unui spirit care intr-o viata principala a lucrat mult la evolutia sa spirituala si se afla in relatie cu familia. Ea permite o mare reusita  ca si o evolutie spirituala buna. Vei fi ajutata in viata de credinta in divinitate, de protectori dar in modalitati neasteptate, chiar bizare uneori.

 



 

 

 

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro