Astrologie

#astrolog #amphora #relatie #karma

Karma si capacitatea de a iubi

Elle, 19.10.1968, 21.00, Bucuresti. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata? 

Astrolog Amphora: Elle karma relevata de tema ta natala nu se refera in mod expres la viata sentimentala, dar niste conexiuni se pot face. Ai descendentul in Capricorn, asta predispune la o viata inclinata catre singuratate mai mult decat catre relatii de orice tip cu anturajul. Cum Saturn, guvernatorul casatoriei, aflat in conjunctie cu nodul nord al sensului vietii, este retrograd si are numai aspecte dinamice, imi pare rau sa-ti spun dar exista o probabilitate mare de celibat sau de viata de cuplu austera, mai rece, uneori cu dificultati de adaptare la o viata de familie armonioasa, fie din partea ta, fie a partenerului. Nodul sud al sensului vietii in Balanta, semn al relatiilor si casniciei, indica vieti anterioare in care ai fost victima propriului egoism, cautand sa te impui excesiv de mult in fata celorlalti. Ai esuat adeseori in iubire si ai trait inconjurata de multe persoane care luau decizii in locul tau. Astazi ai o karma relationala mai dificila, de aceea uneori iti va fi realmente greu sa te implici intr-o relatie serioasa de lunga durata. Echilibrul este regasit atunci cand vei intelege ca o relatie este un schimb reciproc, fara a incalca in vreun fel libertatea celuilalt.
 

Mirey, 14.06.1980, 08.00, Bucuresti. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata? Multumesc!

Astrolog Amphora: Mirey in tema ta natala Venus este retrograda ceea ce semnifica o inclinatie de a nu-ti dezvalui sentimentele prea usor sau ca viata ta personala este mai putin cunoscuta de anturaj, chiar de cei apropiati. Sentimental poti fi categorisita drept intoleranta cu greselile celuilalt, uneori iti suspectezi partenerul de egoism sau interes. In alte vieti ai avut una sau mai multe experiente amoroase deceptionante, in urma carora porti o cicatrice greu de vindecat, aratandu-ti de multe ori neincrederea in iubire, astfel ca latura ta afectiva se dezvolta mai greu. Recomandarea este sa-ti canalizezi energiile creatoare catre o forma de arta sau catre gesturi de caritate, mai ales ca pozitia planetei in casa karmica 12 denota o mare capacitate de a iubi si de a te darui, dar asteptand ca si partenerul sa raspunda in acelasi fel, ceea ce nu intotdeauna este posibil. Sensul vietii catre Leu vorbeste despre nevoia de a depasi altruismul si de a pune pe prim plan propria persoana si legaturile cu cei dragi, mai apoi manifestand interes si pentru amici.
 

Viol3ta, 24.09.1982, 01.00, Vaslui. Iubitul – 09.03.1979, Vaslui. Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: Viol3ta, se pare ca ati mai fost sot si sotie intr-o viata anterioara, deoarece nodul sud lunar al sensului vietii lui iti activeaza tie casa casatoriei. Aveti in mare parte aceeasi conversie karmica de realizat, amandoi avand sensul vietii catre Rac, ceea ce semnifica o orientare in viata mai mult catre familie si viata personala, interioara, decat catre domeniul socio-profesional. Cum Luna neagra din tema lui se afla in conjunctie cu Luna si Neptun din tema ta este de asteptat ca el sa aiba ocazia sa-si plateasca o datorie karmica fata de tine in domeniul serviciului si/sau al sanatatii, in plan emotional, ajutandu-te la stabilitate si in planul idealurilor pe care ar trebui sa le sustina. Dar cum Luna neagra semnifica o rana afectiva, s-ar putea ca el, in loc sa-si plateasca datoria, sa te raneasca la fel ca in trecut. Cel putin teoretic, o superpozitie Luna-Luna neagra cu toate ca imprima foarte mare atractie fizica, aduce probabilitatea unei crize relationale in care persoana Luna – adica tu – este mult afectata sufleteste. Alegerea, pana la urma, este a ta, daca in caz ca el te va rani, vei putea sa-l ierti si sa mergi mai departe alaturi de el.

Foto: www.annreflexology.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului