Astrologie

#karma #astrologie #astrolog

Karma si casatoria din alta viata

Ela, 3 martie 1988, dimineata la aprox .9,30 -10,00, Bacau: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Ela, pentru astrograma te rog sa accesezi linkul din semnatura acestui articol si sa-ti alegi de acolo ce crezi tu ca este potrivit pentru momentul actual.

Ai insa o tema astrala foarte frumoasa si plina de aspecte pozitive, ceea ce semnifica sanse in viata, noroc si bucurii. Pot spune ca rareori mi-a fost dat sa vad teme atat de frumoase ca a ta.

Printre experientele karmice insa se numara si relatiile sentimentale- Venus este in casa karmica 12 - in care tu esti capabila de foarte multa daruire, iubirea ta este de tipul agape, adica cel ce se daruieste fara sa ceara nimic in schimb, dar asta te poate conduce la dezamagiri, pentru ca partenerul s-ar putea sa nu-ti raspunda cu aceeasi moneda.

In alte vieti, datorita inclinatiei pe care o aveai catre religie, ti-ai neglijat viata sentimentala si ai adus suferinte celor apropiati tie. Astazi intalnesti iubiri din alte vieti si chiar s-ar putea sa-ti intalnesti maestrul spiritual dintr-o viata anterioara , inclusiv sotul este/va fi o entitate intalnita in trecut. Dar asa cum tu ai fost dedicata lui Dumnezeu in alte vieti, acum vei avea parte de noroc si de iesire din situatii delicate chiar daca ti se pare ca nu mai este nicio speranta, si vei fi ajutata inclusiv de cei care ti-au fost dusmani in trecut.
 

catrinel 4.10.1986, la ora 4.50 dimineata, Constanta: Care este karma mea sentimentala deoarece am avut numai  dezamagiri?

Astrolog Amphora: Catrinel, ai descendentul in Pesti, ceea ce in principal ori da doua casatorii, ori imprima o teama de casnicie in subconstient.

In relatiile tale, intr-adevar, ai tendinta sa intalnesti parteneri alunecosi, ca sa zic asa, duali si chiar cu o viata dubla. Dar poti intalni si oameni de calitate, orientati catre spiritualitate , cu talent artistic, si chiar cu energii vindecatoare.
Este bine sa fii mai precauta in relatiile tale si sa-ti alegi prietenii din cei din a doua categorie. De regula iti gasesti parteneri printre colegii de serviciu sau prin intermediul rudelor ori cunostintelor apropiate. Casatoria ta va surveni in jurul varstei de 25-27 de ani, iar o a doua casnicie vei avea la maturitate, in pragul varstei a treia.

Sotul tau se poate sa fie un barbat mult mai in varsta, sau daca nu, atunci genul de om matur in gandire, poate cu conceptii mai traditionaliste, dar stabil si serios. Il vei intalni intr-o deplasare, ori cu ocazia unei distractii, si vei comunica mult cu el. S-ar putea sa fie de la distanta – adica sa nu fie din acelasi oras cu tine. In ceea ce te priveste, ar fi bine sa-ti canalizezi o parte din interese si energie catre spiritualitate, poate ca senzualitatea ta excesiva (Venus in Scorpion, casa 2, a posesiunii) ii face pe unii potentiali parteneri sa se indeparteze de tine.


lil 30 iulie 1985 noaptea intre orele 2,30- 3,30 in localitatea Bacau: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In tema ta natala ai pe Mercur retrograd in casa rudelor, ceea ce semnifica o comunicare mai deficitara in ceea ce priveste relatiile tale cu fratii/surorile, cunostintele, vecinii dar si cu parintii.

Mercur este guvernatorul casei familiei. Cu parerile celor de mai sus nu esti de acord, si in general felul tau de a gandi nu se afla in acord cu ceea ce cred persoanele mai in varsta sau cu autoritate.

Poti deveni chiar cicalitoare in relatiile sentimentale si esti convinsa ca ai dreptate intotdeauna (Jupiter retrograd), desi vei trece prin cateva experiente de viata, reglari karmice ale trecutului, din vieti in care ai fost prea sigura de tine, ai detinut putere si ai putut avea tot ceea ce ti-ai dorit, prin orice mijloace.

Acum ai o mare dorinta de dreptate, un spirit justitiar accentuat, care te poate aduce in preajma unor contexte in care oameni care te-ar putea ajuta sau ti-ar putea oferi protectie si sprijin. Sensul vietii in Taur, casa prietenilor si a strainatatii te aduce in preajma unor lectii privind posesivitatea si inclinatia catre acumularea de bani, care ar trebui echilibrata cu un interes mai mare catre filozofie si spiritualitate. Aceasta se va conusma in experiente privind prieteniile tale, prin pierderea cuiva drag, impotriva dorintei tale, uneori prin pierderi de bani sub diferite forme, ca si printr-o posibila relatie cu strainatatea, prin emigrare sau relatii cu strainii in domeniul profesional.
 

 

Sursa foto : ecolequartierlatin.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro