Astrologie

#karma #comunicare #astrolog

Karma si comunicarea

Dorica, 11.09.1968, la rasaritul soarelui (nu stiu exact ora), Bucuresti: Ce lectii de Karma am de depasit in aceasta viata ?

Astrolog Amphora: In tema ta se afla Saturn retrograd in Berbec, casa traditionala 8, a mortii si sexului (nu pot lua in considerare indicatia orara data de tine, si atunci folosesc un sistem clasic pentru casele cerului – adica domeniile de viata).

Saturn retrograd indica o repetare a karmei. Oricare ar fi lectia de invatat, ai un blocaj in a o realiza, si se poate sa treci prin acelasi tip de experienta de mai multe ori pana sa realizezi schimbarea. In vietile trecute nu ai acceptat compromisurile si ti-ai manifestat prea accentuat vointa asupra altora, cu atat mai mult cu cat ai beneficiat de cunostinte deosebite, foarte probabil esoterice, sau ai avut o profesie legata de medicina, dar la un moment dat ai utilizat gresit, impotriva semenilor tai, ceea ce stiai sa faci.

Astazi va trebui sa fii mai deschisa, mai adaptabila, chiar la situatii si moduri de gandire si de actiune care nu-ti plac.  In trecut aveai un temperament vulcanic, pe care il revarsai asupra celor din jur fara nici un discernamant . Daca vei pastra acest tip de comportament si in prezent, vei avea o viata plina de greutati. Asadar atunci cand problemele vor fi usor de rezolvat si cand viata ta va curge lin, vei sti ca aceasta karma s-a consumat si esti pe drumul cel bun. Intuitiv poti face asta, nu ai nevoie de un efort deosebit in acest sens, doar ca este necesar mai mult timp pentru a face aceste schimbari de mentalitate si comportament.
 

Toto, 06.06.1982 ora 00:30, Calarasi, feminin: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Toto, ai descendentul in Leu, ceea ce imprima atractie catre un partener generos, bine orientat in viata mai ales ca pozitie sociala, dar care poate fi si plin de sine, depinde de tine pe cine alegi.
Cum Soarele este in Gemeni, casa familiei, s-ar putea sa ai tendinta la relatii sentimentale multiple sau la doua casatorii, dar partea cea mai buna a lucrurilor este ca ai o mare capacitate de comunicare si adaptare care iti poate fi de un real ajutor atunci cand intervin probleme in cuplu .

Faptul ca Soarele este opus Lunii – te-ai nascut pe Luna plina – semnifica un conflict interior pe care il ai de rezolvat, pentru ca de multe ori vei dori sa faci intr-un fel si iti va iesi contrariul, si asta exact in relatiile tale sentimentale. Ai 6 planete retrograde in tema, asadar sunt ceva lectii karmice de depasit in ceea ce priveste familia, banii sau mostenirile, parintii, prietenii.

Casatoria ta se face ori la o varsta foarte tanara, ori la maturitate, adica daca in tinerete refuzi sansele care apar, mai multa vreme vei alege sa convietuiesti liber cu un partener si abia tarziu vei consimti la o legalizare.
 

tatiana, sunt nascuta in 06.12.1963 intre 0-1 noaptea, in com. Gorban, Iasi: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Tatiana, in tema ta natala Pluto si Uranus se afla in casa karmica 12, a dusmanilor ascunsi si a subconstientului dar si a bolilor importante ale vietii. Acest marcaj daruieste capacitati psihice deosebite, da puteri paranormale profunde, vise premonitorii si intuitii deosebite.

Este nevoie de multa precautie pe drumul ocultismului – in caz ca ti-ai constientizat si folosit aceste calitati, pentru ca ambele planete se afla in careu cu Soarele, si asta inseamna ca exista riscul unor confuzii mentale si a unor posibile probleme de nervi. Insa pe plan fizic vei avea necazuri de la dusmani nestiuti, dintre care unii s-ar putea sa-i consideri foarte buni prieteni.

Pot surveni castiguri importante de bani din surse neobisnuite ca si bani veniti in moduri neobisnuite si neasteptate. E posibil sa treci prin cateva operatii sau situatii de risc de accident si mostenesti probleme de sanatate privitoare la stomac sau intestine. In casa karmica 4 se afla Venus, ceea ce predispune la o karma sentimentala in sensul de a resimti o nevoie acuta de a nu fi singura, de a avea o familie, de a-ti cauta mereu jumatatea. Careul cu Jupiter poate da doua casatorii, ca de altfel si descendentul in Pesti, semn dublu.
 

Sursa foto : calzonne.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro