Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma si comunicarea dintre sufletele-surori

Dody, 11.07.1985, ora 19:15, DrobetaTurnu Severin. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Dody in tema ta natala sensul vietii releva ca ai trait in trecut sub imperiul puterii si al placerii, abuzand de acestea. Te simteai atrasa de tot ce era ocult, secret, neobisnuit. Pentru a te debarasa de capricii, adeseori ai fost supusa unor transformari radicale, pentru a lua totul de la capat. Pierderile ti-au marcat vietile anterioare. Nu ti-ati gasit deloc linistea si fericirea, i-ai manipulat pe ceilalti si te-ai implicat în relatii sentimentale mai mult din interes decat din sentiment. In prezent karma ta este una dintre cele mai delicate. Trebuie sa-ti schimbi sistemul de valori si conceptii fata de vietile anterioare, sa renunti la goana pentru putere, sa te straduiesti sa dobandesti linistea sufleteasca, armonia, sa nu-ti fie teama de schimbari. Relatia cu parintii tai ca si relatia dintre tine si copiii tai joaca un rol esential in aceasta reglare karmica, la fel ca si orice activitate care implica o munca de creatie. Jupiter in careu cu axa destinului releva cateva esecuri rasunatoare in viata, mai ales financiar, dar si unele perioade de noroc mare. Puterea de a face sacrificii in iubire si mai ales in legatura matrimoniala este una dintre cheile reglarii karmice indicata de axa destinului din tema ta.
 

Elizee, 17.10.1982, ora 6 am, Bucuresti . El – 16.06.1986, ora 7.30 am, Bucuresti. Ce karma sentimentala am cu acest barbat?

Astrolog Amphora: Elizee intre voi doi este o atractie deosebita, provenind din alte vieti in care ati mai fost parteneri (Luna ta plus Pluto al lui) sau ati avut o legatura de tip parinte-copil (Luna lui plus Mercur al tau). Insa in special conjunctia Luna-Pluto este puternica si face ca persoana Pluto, adica partenerul tau sa fie irezistibil atras de tine, de puritatea ta sufleteasca si sa doresca foarte mult sa te acapreze si sa te controleze. Daca jocul acesta continua, nu ai incotro si poti deveni "victima" lui, dar cand controlul si presiunea exercitate asupra ta vor fi prea mari, cu toate ca te va durea, vei dori sa rupi legatura fara sa te mai uiti inapoi. Cum Neptun al lui se afla in careu cu Mercur din tema ta, dincolo de unele confuzii si neintelegeri exista posibilitatea ca el sa te tradeze cumva, fie prin a-ti arata o latura falsa a personalitatii sale, fie chiar prin a avea si alta relatie paralela. Nu aveti aspecte care sa favorizeze in mod cert uniunea, asa ca depinde mult de voi doi daca doriti sa ramaneti unul langa celalalt.
 

Georgiana, 28.04.1980, ora 21.30, Targoviste. Sotul – 25.02.1984, ora 09.15, Targoviste. V-as  ruga sa imi spuneti ce datorii Karmice exista intre mine si sotul meu?

Astrolog Amphora: Georgiana, Saturn al sotului tau se inscrie in casa ta karmica 12, ceea ce inseamna ca intr-o alta viata ati avut pozitii diferite in ceea ce priveste orientarea religioasa, ori chiar ti-a fost un ghid spiritual dar te-a indrumat gresit. El este cel care vine acum sa plateasca datoria de atunci, prin a-ti sustine planurile tale pe termen lung si a construi ceva durabil si de valoare alaturi de tine. Cum Iunona din tema lui si cu sensul vietii se inscriu pe casa casatoriei tale, rezulta ca aveti o karma relationala din alte vieti, ca ati mai fost parteneri sentimentali si poate chiar au mai fost casatorii intre voi doi. Casatoria cu tine este o modalitate buna pentru el de a-si implini unul din scopurile acestei vieti, si anume dezvoltarea unei comunicari facile si sincere si stabilitatea sentimentala. Conjunctia Luna el-Neptun tu indica o mare potrivire spirituala si uneori este chiar indiciu de suflete-surori. El se simte foarte atras de tine, sufleteste vorbind si are senzatia ca esti exact ceea ce cauta la o femeie. Insa acest aspect necesita o foarte buna cunoastere reciproca pentru ca poate aduce si multa iluzie pentru persoana Luna, adica pentru sotul tau.



Foto: www.nandoism.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului