Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma si comunicarea in relatia de cuplu

Anya - legatura karmica cu 2 persoane

Astrolog Amphora: Anya, nu ai pus nici o intrebare specifica, dar iti raspund. Cu Anonim 1 exista multa complementaritate relationala, dar ca personalitati sunteti destul de diferiti, Taurul, stabil si de regula pasnic, nu pare sa aiba multe in comun cu Sagetatorul, care sta cu bagajul la usa mereu, orientat catre schimbare, drumuri noi, fie la propriu, fie la figurat. El iti datoreaza sustinere morala si financiara dintr-o viata anterioara cand ati fost casatoriti sau ati avut alt gen de legatura bazata pe un contract. Sunteti foarte potriviti erotic vorbind, si aveti aspecte care favorizeaza casatoria si in aceasta viata. Cu Anonim 2 relatia pare sa fie mai dinamica, mai activa, tu ii datorezi iubire dintr-o alta viata, el este acum un fel de ghid spiritual pentru tine, si legatura poate avea sanse sa fie de lunga durata, dar si sa devina rigida si inconfortabila datorita unor factori asupra carora nu aveti control. Este o legatura karmica mai curand delicata - Venus si Lilith ale lui se afla in casa casatoriei si relatiilor la tine in tema, si nu este exclus ca perioada actuala sa insemne si niste teste de viata pentru voi doi. Daca el nu-ti este favorabil in destin si iti impiedica evolutia, in urmatoarele luni, maxim un an, relatia voastra se va raci de tot.
 

Mel, sex: feminin, 13.09.1989, ora 22:45, bucuresti. El – 10.11.1989, ora 06:00, Bucuresti. Ce legatura karmica exista intre mine si aceasta persoana?

Astrolog Amphora: Mel, tu vii cu o karma de agresivitate din alte vieti, ceea ce se manifesta in relatiile tale foarte puternic, ori prin aceea ca tu esti posesiva si independenta in acelasi timp, ori prin a intalni parteneri care sunt instabili si cer mai mult decat pot darui. Cu partenerul tau exista multa atractie fizica reciproca si chiar sanse de casatorie, insa cel putin teoretic, atunci cand exista aspecte de conjunctie cu Lilith si o planeta personala, Venus in cazul vostru, relatia poate fi foarte delicata in timp si este alegerea voastra daca veti ramane unul langa altul sau nu. Se pare, dupa careul Neptun-el cu Mercur din tema ta, ca el te-ar putea trada, sau cel putin aveti momente de neintelegere, cand mesajele transmise mai ales de tine sunt receptionate gresit de catre el. Insa peste toate domina conjunctia intens karmica Soare,tu-Pluto,el, care da forta si dramatism legaturii, dar care poate fi si o sursa de distrugere pentru el, daca dorinta ta de a domina este foarte mare si nu i te poti sustrage.
 

Anna T., 27.04.1983, ora: 09:20, Bucuresti. El – 02.08.1982, Gdansk ( Polonia ). Exista o legatura karmica intre mine si un barbat nascut in 02.08.1982? Nu ma pricep sa pun astfel de intrebari karmice :) ... daca aceasta nu este buna, as vrea sa stiu ce datorii karmice am fata de iubitul meu in prezent? El este nascut in 13.09.1981, la 12:45, in Slatina.

Astrolog Amphora: Anna, cu fostul tau prieten din Gdnask intr-adevar a fost o legatura karmica indicata de conjunctia Marte el plus Saturn-Pluto din tema ta. Se pare ca in alte vieti ai fost atat un ghid spiritual pentru el, sau ati avut relatii de subordonare, in care el iti era subaltern, dar au fost si vieti in care ati fost inamici inversunati, de atunci fiind remanenta o karma de agresivitate si de violenta care probabil ca astazi s-a manifestat in relatia voastra atat prin atractie cat si prin neintelegeri si sicanari reciproce. Insa cum in sinastria voastra se formeaza foarte putine aspecte, din punctul meu de vedere era de asteptat o raceala si o indepartare reciproca. Relatia cu prietenul actual este o continuare a unei iubiri dintr-o alta viata, exista o legatura pasionala intre voi, puternica si profunda, insa intre voi pot fi si perioade de raceala si neglijare reciproca, este bine de controlat acest aspect. Aveti o conjunctie care favorizeaza uniunea legala - Iunona lui conjuncta cu Luna ta, si care mai spune ca tu esti foarte potrivita pentru el, ca esti genul de femeie potrivit pentru a-i fi sotie.



Foto: www.saidaonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top