Astrologie

#relatie #astrolog #karma

Karma si datoriile karmice

Supernatural , 31.08.1976, 19.30-20.00, Ploiesti. El - 01.01.1985, 02.12, Galati. In viitor am o legatura karmica favorabila cu iubitul meu? Multumesc!

Astrolog Amphora: Draga Supernatural, relatia ta este karmica din multe puncte de vedere. El este un fel de ghid pentru tine, l-ai mai intalnit si in alte vieti, si la fel ca si astazi, ti-a fost ghid spiritual. El poate deveni critic si sever cu tine, ar trebui sa nu iei in seama toate toanele pe care le poate avea si toate momentele in care vrea sa fie singur sau are problemele lui. In perioada actuala legatura voastra poate fi supusa la un test de rezistenta , de incredere si de fidelitate. Saturn va tranziteaza la ambii Iunona, semnificator al contractului legal, al casatoriei, deci probabil ca veti discuta despre legalizarea legaturii voastre, veti pune la modul serios problema aceasta. Dincolo de atractia si compatibilitatea de personalitati dintre voi doi, tu ai o datorie karmica de platit in aceasta legatura, o datorie de suflet, ca sa zic asa, insa involuntar ai putea sa-l ranesti iar, la fel ca in trecut, pe iubitul tau. Relatia voastra ar trebui sa treaca printr-o transofrmare, printr-o situatie foarte probabil exterioara, asupra careia nu aveti nici un fel de control, dar care va obliga la o reformulare majora in urma careia legaturile karmice dintre voi doi se vor adanci si mai mult.
 

salerosa 26.05.1981, 10.30, Craiova – Dolj El, 24.08.1980, 04.40-45, Craiova – Dolj. Ce datorii karmice exista intre mine si fostul meu iubit?

Astrolog Amphora: Salerosa, el avea o datorie karmica de iubire dintr-o alta viata, dar a avut sanse mici sa si-o plateasca. Superpozitia lui Marte si Lilith ale lui cu Pluto si Iunona ale tale vorbesc despre o karma de agresivitate intre voi. Cum aceasta conjunctie se situeaza in semnul Balantei, rezulta ca a fost o legatura dificila. El vine cu o karma relationala in aceasta viata si chiar daca lagetura a fost stimulanta si pasioala la inceput, el isi manifesta personalitatea intr-un mod prea accentuat, vrea sa se evidentieze, sa conduca oarecum agresiv relatia si asta degenereaza in conflict. In trecut ati avut legaturi de familie, ati avut relatii de tip parinte-copil sau ati fost frati. Datoria lui era sa te stabilizeze emotional, sa-ti ofere siguranta si armonie interioara, ceea ce, prin atitudinea lui, nu a reusit sa faca. Pe de alta parte tu i-ai limitat libertatea, el s-a simtit amenintat din acest punct de vedere ceea ce a putut inca o data sa genereze situatii conflictuale. Din pacate laturile armonice ale personalitatii si ale destinului vostru au fost umbrite de agresivitatea care s-a manifestat, la fel ca si in alte vieti, intre voi doi.
 

Andra, 19.04.1984, 06.30, Bucuresti. El: Dan, 03.05.1973, Medias. Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: Andra in primul rand Soarele, Luna si Venus ale lui se inscriu in casa ta a datoriilor karmice, adica Dan vine sa plateasca o datorie karmica sentimentala si sufleteasca, dar uneori se va lovi de latura ta critica si serioasa, de posibilele reprosuri pe care i le-ai putea face. Apoi Lilith si Iunona ale lui sunt in casa incercarilor karmice din tema ta, conjuncte cu Luna ta, adica tot Dan vine cu un bagaj karmic delicat dintr-o alta viata in care ati avut o legatura bazata pe un parteneriat legal – casatorie sau parteneri de afaceri, ceea ce s-ar putea repeta in prezent, cu alte cuvinte superpozitia permite o uniune legala intre voi, insa exista si probabilitatea unei dezamagiri din partea ta, legata de filosofia lui de viata, ori mai concret, de o calatorie, un drum care la un moment dat v-ar putea separa.


Foto: www.astronlogia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare