Astrologie

#relatie #astrolog #karma #horoscop

Karma si dependenta afectiva

zmrzlina ioana, 16.10.1991, 10:00 dimineata, Miercurea Ciuc. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Ioana ai in tema natala mai multe careuri care implica semne fixe si semne cardinale, aceasta insemnand ca ai de depasit doua tipuri de karma si anume karma de agresivitate, care presupune vieti in care ti-ai dezvoltat excesiv  latura de agresivitate si violenta, ceea ce astazi ar trebui sa poti controla. Al doilea tip karmic indicat de aceste careuri este cel de atasament posesiv, care implica vieti in care ai fost foarte dependenta de altii, iar astazi ar trebui sa incerci sa-ti cultivi latura de individualism, sa respecti libertatea celor din jur, cu atat mai mult cu cat la nivel subconstient ai tendinta de a manevra pe ceilalti in sensul dorit (Pluto in casa 12). Cu axa destinului in Capricorn, casa banilor, pentru tine este importanta cariera si valorile materiale, dar este necesar sa realizezi un echilibru intre valorile sufletesti si gustul pentru bani. Ai avut vieti in care ai pierdut averi, iar astazi se poate sa ai un fel de teama de a nu ramane fara resurse banesti. Este necesar sa constientizezi si sa depasesti aceasta teama, dar si sa-ti adaptezi planurile de viitor cu privire la achizitiile materiale la realitatea care uneori ofera contexte limitative de a acumula bunuri materiale.


Cristina 23.01.1990, ora: 16:30, Braila. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Cristina cu Venus si cu descendentul in Capricorn esti predispusa la legaturi afective de durata dar orientare catre parteneri cu o mare diferenta de varsta . Casatoria se poate face dupa 30-35 de ani, insa uneori acest descendent poate da si celibat. Cum Venus este retrograda, inseamna ca o mare parte din relatiile tale afective sunt esentialmente karmice. De obicei retrogradarea lui Venus da sentimente profunde pe care insa nu le exteriorizezi, aceasta fiind uneori cauza neimplinirilor tale sentimentale. Partenerul cel mai potrivit este genul serios, meticulos, poate mai rece din punct de vedere afectiv dar alaturi de care o relatie este stabila si generatoare de siguranta emotionala. Exista posibilitatea sa intalnesti partenerul ideal in contextul serviciului sau intr-o situatie care implica sanatatea, medicina. Cu Iunona langa Pluto rezulta ca pentru tine casnicia va fi o experienta care te va transforma, care va avea darul sa-ti schimbe personalitatea si sa te ajute sa-ti implinesti destinul.
 

Oana, 07.05.1990, 16:00, Bucuresti. Iubitul meu- Data nasterii: 22.04.1988, Bucuresti. Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul?

Astrolog Amphora: Oana in primul rand am remarcat ca amandoi aveti oarece lectii karmice de depasit in aceasta viata, pentru ca fiecare dintre voi are in tema natala cateva planete retrograde, asadar impreuna probabil ca va fi mai usor de invatat. Soarele lui iti activeaza casa incercarilor karmice si indica faptul ca el are datorii catre tine dintr-o alta viata in care ati fost parteneri de afaceri sau chiar sot si sotie. El iti datoreaza tie protectie financiara, iar tu lui, intelegere si acceptare a firii lui asa cum este ea astazi. El isi manifesta fata de tine o anumita tendinta de a te controla, ar vrea sa stie mereu ce faci, cum esti, este posesiv, ca si tine de altfel, dar dintre voi doi el apare ca fiind mai puternic inclinat catre a te controla. Din vieti in care tu ai detinut puterea iar el ti-a fost supus, astazi provin unele conflicte si neintelegeri. Aveti un aspect dublu, adica apare la ambii: Marte al lui suprapus sensului vietii tale, si Marte al tau suprapus sensului vietii lui. Aceasta inseamna un drum in care puneti in comun energiile ca sa realizati ceva, este de cele mai multe ori si indiciu de cuplu stabil de lunga durata, dar Marte vine intotdeauna cu o doza de agresivitate si de risc de cearta. In special el poate genera neintelegeri care sa dureze, asa ca va trebui sa fii tu cea maleabila si diplomata pentru a nu scapa lucrurile de sub control.



Foto: www.sodahead.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro