Astrologie

#horoscop #zodii #karma #astrolog

Karma si Descendentul in Gemeni

Neacsu Ramona, 24.08.1979,ora 15.00 pm,jud Constanta,localitatea Constanta. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata ?

Astrolog Amphora: Cu Descendentul in Gemeni, rezulta ca relatiile tale sunt atinse de instabilitate. Te plictisesti repede sau iti place ca intr-o relatie sa fie mereu ceva nou, iar daca tu vrei stabilitate, ai parte de parteneri mai superficiali. Partea foarte buna a lucrurilor este ca te bazezi pe puterea ta de comunicare si asta face ca in situatiile delicate sa poti trece cu usurinta peste conflictele cu partenerul. Esti predispusa la doua casatorii, chiar il ai pe Marte in casa casatoriei, si asta daca nu inseamna divort, cel putin pigmenteaza cu multa efervescenta relatia si da cateva conflicte, si la cateva deceptii pentru ca foarte usor imaginatia ta se avanta si ti se pare ca vezi in partener calitati pe care nu le are. Neptun retrograd de obicei semnifica o karma de iubire, dar nu neaparat pentru o persoana anume, ci faptul ca ai gresit candva fata de umanitate, ca ai folosit stiinta ta, voit sau nu, impotriva semenilor tai, asa ca felul in care se regleaza aceasta karma neptuniana este prin iubire, prin daruirea si fidelitatea ta fata de partener. Esti predispusa la o casatorie cu cineva de la distanta, intalnit intr-o calatorie, la o petrecere ori chiar in perioada studiilor.
 

Coralya, feminin, 30.04.1989, ora 16:00, Targoviste. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Coralya, casa casatoriei peste Pesti semnifica o karma de sacrificiu in domeniul sentimental, vei intalni parteneri duali sau vei duce tu greul casniciei, ca si responsabilitati. In relatiile tale ai tendinta sa intalnesti parteneri alunecosi, instabili si chiar cu o viata dubla. Dar poti intalni si oameni de calitate, orientati catre spiritualitate, cu talente artistice ori cu interes pentru arta, si chiar cu energii vindecatoare. Este bina sa fii mai precauta si sa-ti alegi prietenii din cei din a doua categorie. Esti predispusa la doua casatorii, pentru ca este important pentru tine sa inveti din experientele relationale, chiar si din acelea de scurta durata, si este important sa inveti lectia increderii in celalalt si a prieteniei. Neptun, guvernatorul casatoriei din tema ta, plasat in Capricorn, casa 4, conjunct cu Saturn, poate da casatorie cu un partener mai mare de ani decat tine sau casatorie in jurul varstei de 30-35 de ani. Venus in Taur da sentimente stabile dar careul cu Pluto te face sa iubesti intr-o situatie dureroasa, ori ti se pare ca nu ai parte de iubire, in masura in care o meriti. Uneori te implici in structuri periculoase fara sa va vrei; cateva din relatiile tale sentimentale pot fi curmate de un eveniment inexplicabil, separarea mergand de la simpla parasire fara motiv pana la deces. O karma importanta ai, relational vorbind, cu parintii si cu fratii sau surorile tale.
 

Deea_dia, 22.12.1986, ora 20:30, Ploiesti. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Deea, in primul rand am remarcat de cand ai inceput sa-mi pui intrebari la aceasta rubrica un Saturn retrograd in tema ta natala, singura planeta retrograda, de altfel, dar care indica faptul ca acum, in aceasta viata niste greseli au ajuns la scadenta si nu mai poti evita sa-ti primesti plata pentru ele. Plasarea planetei in Balanta indica, in general, o karma relationala. Poti fi marcata de o anumita izolare in plan social, de dificultati de comunicare afectiva, avand o “sete” intensa de iubire, de relatii, dar sa-ti fie greu sa te implici in ele, sau sa nu ai parte de satisfactii si impliniri sentimentale. In schimb plasarea lui Saturn in casa a 12-a, casa a datoriilor karmice, da o coloratura de sacrificiu legaturilor tale, si la modul general indica multe blocaje, inhibitii, temeri, cu care ai venit din alte vieti. Probabil ai mers pe un drum spiritaul gresit, te-ai purtat dur si rigid cu cei apropiati, ai fugit de responsabilitatile de cuplu, sau chiar ai avut vieti in care ai fost condamnata si nu ti-ai ispasit pedeapsa. Unele boli cronice (piele, oase dar si ale organelor duble) pot lichida aceasta karma.




Foto: www.destinyhoroscope.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro