Astrologie

#relatie #karma #astrolog #horoscop

Karma si deziluzie in dragoste

gabryelitha, 08.04.1988, 00:05, Constanta. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Uranus retrograd aminteste de vieti in care ai avut un comportament rebel, noncomformist, releva ca ai o personalitate complexa, in care exista o oarecare doza de ciudatenie, sau de gust catre lucruri ciudate, ceea ce te va face sa pierzi multe prietenii si cunostinte. Esti unica in felul tau, si stii acest lucru, dar nici nu poti renunta la tine insati. Karma relevata de Uranus se refera la vieti in care ai incalcat nepermis de mult libertatea altora, in care ai manifestat prea mult vointa proprie in relatiile tale de familie si in prietenii. De asemenea sensul vietii sugereaza vieti in care ai judecat oamenii prea critic, de aceea acum trebuie sa dai dovada de multa toleranta. Nu ai avut curajul sa iti asumi sentimentele si emotiile, cautand mereu latura corecta, rationala a lucrurilor. In actuala incarnare esti nevoita sa fii deschisa catre comunicare, catre a accepta lucruri care poate iti par inexplicabile. O profesie sau un hobby in legatura cu cuvantul scris poate fi benefica. Vei ajunge adesea in conflict cu cei din jur pentru ca nu intotdeauna ideile tale vor gasi sprijin din partea celorlalti. Ai o puternica legatura karmica cu mama ta si relatiile sentimentale iti sunt mult influentate de educatia primita de la ea si de mesajele pe care ti le-a transmis cu privire la relatiile erotic-afective.
 

floryna042000, 2.01.1976 ora 4:00 Galati. Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Floryna, tipurile principale de karma sunt relevate de regentii karmici ai horoscopului care sunt indicati de sensul vietii. Aceste planete sunt in cazul tau Venus, Marte si Pluto si ele arata urmatoarele tipuri principale de karma de depasit:
- karma solara, pozitiva in totalitate, in care ego-ul tau va fi valorificat la maximum. Sunt favorizate finantele si e posibila o casatorie din interes. Raporturile cu autoritatile vor fi uneori dificile si conflictuale.
- karma de Taur, care inseamna sa ajungi la detasare fata de valorile materiale. Ea implica prea multa siguranta de sine ca si nevoia de reusita ca satisfacere a orgoliului.
- karma de Scorpion, care indica una-doua experiente bruste si dramatice de viata. Vei fi interesata de tot ceea ce inseamna sex, bani, putere, moarte, si, poate ocultism. Acest tip karmic are legatura cu stapanirea instinctelor erotice si cu banii. Cand balanta este echilibrata, poti avea parte de multi bani fara sa muncesti foarte mult pentru ei.
 

Simona_21_11, 12.11.1984 in jurul orei 14:00 in or. Gura- Humorului, Jud. Suceava, iar prietenul meu pe 13.07.1982 in Or. Comanesti, Jud. Bacau in jurul orei 09:00. Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: Simona intre voi este o iubire idealizata, o puternica legatura psihica din alte vieti, mult romantism, dar exista si riscul deziluziilor. Tu il poti percepe pe el ca fiind idealul tau de iubire lucru care poate sa nu fie in acord cu adevarata lui fire. Aspectul luat in calcul, Venus din tema ta in conjunctie cu Neptun din tema lui, aduce confuzie la inceput, cand inca nu ai ajuns sa-ti cunosti bine partenerul. Apoi sunt doua aspecte care o implica pe Lilith, si care indica o reglare karmica reciproca, dar care de asemenea poate fi mai delicata si poate aduce, dincolo de o mare atractie fizica si o potrivire excelenta pe plan erotic, si unele probleme, conflicte, uneori chiar blocaje erotice. Tu vii sa platesti o datorie de iubire fata de el, cand ti-ai neglijat indatoririle ca si partenera de viata si te-a interesat mai mult pozitia sociala, iar el vine sa-si plateasca o datorie pe plan emotional, sufletesc, dintr-o incarnare in care a actionat agresiv sau cu exces de vointa asupra ta. Aveti aspecte de uniune legala, asadar exista sanse sa fiti impreuna ca sot si sotie daca va cunoasteti foarte bine unul pe celalalt si daca gasiti solutia cea mai potrivita in perioadele de neintelegeri.



Foto: www.adderworld.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului