Astrologie

#karma #casnicie #astrolog #compatibilitate

Karma si implinirea destinului prin iubire

alinacika86, 13.02.1986 aproximativ ora 20, RM, Chisinau: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Alinacika, in tema ta natala singura planeta retrograda este Pluto, care semnifica faptul ca vei plati in aceasta viata o mare parte a greselilor din trecut. Dar cum sensul vietii este catre Taur, casa karmica 8, rezulta ca ai la indemana doua cai de a rezolva aceasta plata. Prin relatiile sentimentale si mai ales prin cele bazate pe posesivitate si pe o puternica atractie sexuala, sau prin atractie fata de spiritualitate in sens larg. Acest lucru te va ajuta mai mult, indraznesc sa spun, decat prima cale.

Totusi, pe plan sentimental vei fi nevoita sa faci unele eforturi sa ai o relatie armonioasa. Esti predispusa la a fi atrasa de parteneri nepotriviti, cu care traversezi relatii pasionale, care pot ajunge rapid la ruptura. In relatiile tale va fi un dezacord intre ceea ce iti doresti de la viata si conditiile exterioare in care se desfasoara legaturile tale.

Capacitatea ta de a iubi fara sa ceri la fel in schimb, te va ajuta sa-ti cureti trecutul karmic si sa-ti implinesti destinul acestei vieti.

Andreea A, 30 iunie 1988, ora 21.20 in Iasi, judetul Iasi: Am o legatura sau o datorie karmica fata de fostul meu prieten? (nascut pe 6 aprilie 1984, in jurul orei 3 noaptea, in Kolhapur, India).

Astrolog Amphora: Andreea, ce pot sa-ti spun decat ca da, a fost o legatura karmica pozitiva dintr-o alta viata si ca veti mai fi impreuna si in vietile viitoare sau chiar in aceasta. Aveti aspecte foarte puternice intre voi, sunt aspecte care se intalnesc la cuplurile solide, stabile si durabile, la oameni care se casatoresc si se iubesc pe viata.

Insa, pe langa compatibilitatea perfecta data de conjunctia Marte/Venus, pe langa iubirea ta reprezentata de Venus importanta in destinul si in sufletul lui (conjuncta cu sensul vietii si Luna din tema lui natala), pe langa atractia fizica pe care o imprima Sorii aflati in careu, este si acea conjunctie Luna neagra el cu sensul vietii tale. Aceasta probabil a dus la o situatie nefericita, la a te pune sa alegi intre el si altceva, mult mai important in destinul tau.

Ti s-a cerut un sacrificiu prea mare pe care nu ai putut sa-l faci ceea ce a dus la separare, daca spui ca este fostul prieten. In trecut ati mai avut relatii de tip discipol-ucenic, si a contat mai mult ceea ce ati avut de invatat unul de la celalalt in prezent, dupa care fiecare si-a urmat drumul sau.

Mihaela, Comanesti, judet Bacau la data de 7 noiembrie1977, dimineata in jurul orei 9: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: In tema ta se distinge mai intai Mercur in casa karmica 12, care poate sa sugereze vieti anterioare in care ti-ai folosit gresit stiinta, ai mintit si inselat semenii pentru a beneficia de avantaje. Acest lucru in viata actuala iti creaza uneori probleme din partea inamicilor vicleni si perfizi. Pe de alta parte, poate sa predispuna la o boala circulatorie sau legata de vorbire.

Apoi ai multe elemente legate de viata de cuplu . Luna neagra si Jupiter retrograd aflate in casa casatoriei , ca si sensul vietii, Venus si Pluto catre Balanta, semnul relatiilor arata ca in trecut ai fost o persoana egoista si incapatanata.

Faceai totul asa cum voiai, fara sa tii cont de parerea celor dragi, dar mai ales fara sa te gandesti ca le poti face rau prin alegerile tale. Exista o anumita tendinta de a fi atrasa in relatii pasionale, cu multa incarcatura erotica. Acestea insa evolueaza catre ruptura si suferinta uneori din cauza unor vieti trecute in care ai facut casatorie exclusiv din interes. Casnicia ta actuala, daca exista, poate sa fie problematica. Ai putea trece chiar printr-un divort sau o vaduvie pana in 40 de ani, sau ai cateva relatii cu barbati mai mult interesati material decat indragostiti de tine.

 


 

 

 

Sursa foto : isphotographs.co.uk

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top