Astrologie

#karma #casatorie #relatie #astrolog #horoscop

Karma si perioada de maturitate

Petru, nascut in 10.06.1963 intre orele 22-24 Alba Iulia: Ce am facut in alta viata sau alte vieti si am de platit acum.

Astrolog Amphora: Petru, intervalul orar este destul de mare, asa ca in raspunsul meu voi lua in calcul mai mult pozitia planetelor in semne.

In primul rand, am remarcat in horoscopul tau  pe Saturn retrograd situat in Varsator, cel mai probabil in casa 1. Acest lucru indica lectii de viata privind prietenia si comunitatile mari de oameni, talentul de inventator chiar. Tu ai idei originale si noi, uneori prea avansate pentru societatea in care traiesti, pe care vrei sa le pui in practica dar intampini rezistenta sau lipsa de sustinere a celor din jur.

Datorita unui temperament prea dinamic, gresit cu cei din jur in alte vieti, acum pe plan personal intampini cateva evenimente dificile care au rostul de a te cali. Se poate sa fi avut o copilarie problematica si sa fii nevoit sa muncesti relativ mult pe parcursul vietii ca sa ajungi acolo unde-ti doresti. Ai de intampinat obstacole si rezistente in acest urcus al tau, insa personalitatea ta maleabila, comunicarea, deschiderea catre schimbare te vor ajuta mult sa reusesti in viata si sa fii un om implinit la maturitate.

Sensul vietii catre Rac spune ca in alte vieti ai trait pentru a atinge un statut social de invidiat neglijand sentimentele si astfel ranindu-i pe cei apropiati. Astazi va trebui ca accentul eforturilor tale sa fie indreptat catre familia, catre viata personala, si mai putin catre cariera.

Trebuie sa-ti asumi responsabilitati fata de familie si nu-ti va fi usor acest lucru deoarece inca ai o tendinta marcata de a fi orientat catre a face cariera. Daca iti doresti functii importante, s-ar putea sa nu reusesti sa te mentii.

PRINCESS masculin 26.03.1966, ora 9, 14 a.m. la Bucuresti:  In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Princess, ai descendentul in Sagetator, ceea ce predispune la o casnicie bogata, cu o femeie de la distanta, dar instabila si la probabilitatea a doua casatorii.

Cum stapanul casei casatoriei, Jupiter, se afla in casa personalitatii, rezulta ca acest pas depinde in mare masura de ceea ce doresti tu, si ca mersul lucrurilor in casa si in cuplu depinde mult de propria ta vointa si actiune.
Iar daca iau in calcul o anumita rezerva pe care acest descendent o imprima, pot spune ca exista o sansa ca, datorita naturii tale ca si a unor deceptii, sa vrei sa ramai necasatorit sau sa faci acest pas in a doua jumatate a vietii.

Partea karmica din viata ta sentimentala se refera la cel putin o femeie din viata ta. Ar putea fi sotia, dar poate fi si o alta femeie importanta pentru tine. Ea te face sa-ti implinesti mai bine destinul, prin a te determina sa accepti un sacrificiu, ori care va juca un rol important intr-o situatia grea, de sanatate sau de victorie asupra unui dusman secret, si te va ajuta intr-un moment cheie in viata profesionala.

Insa karmic vorbind, ai atractie catre partenere care te dezamagesc, te inseala, te mint, cu atat mai mult cu cat ai senzatia ca este persoana cea mai potrivita pentru tine in acel moment.

copacabana 16.05.1976.ora 5.45, Bucuresti: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Copacabana, ai Descendentul in Sagetator, cu Neptun si Luna pe casa casatoriei . Acest lucru predispune la multa instabilitate relationala, la mai multe casnicii, la romantism si idealuri legate de viata de cuplu. Poti avea parte si de dezamagiri datorate unei idealizari prea puternice a partenerului si chiar a refuzului tau de a vedea realitatea asa cum este ea.

Venus din casa karmica 12 spune ca intalnesti iubiri din alte vieti, ca ai o mare capacitate de a iubi dar ca nu vei primi cu aceeasi masura si ca ai tendinta sa crezi prea mult in oameni.

De asemenea, sotul si copii tai sunt entitati cu care te-ai mai intalnit si in trecut, la modul general tu avand de continuat in aceasta viata o mare parte din chestiunile nerezolvate ale vietii anterioare (Soarele in casa 12). Partenerul cel mai potrivit pentru tine este de la distanta ori chiar din strainatate, un barbat in varsta, care gandeste matur, foarte probabil cu o pozitie sociala importanta prin care vei dobandi avere si care te ajuta sa cresti financiar. Il cunosti in casa ta sau a altcuiva, prin intermediul rudelor foarte apropiate si discutiile despre legalizarea relatiei pot sa survina la scurt timp dupa ce v-ati cunoscut.


 

 

 

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro