Astrologie

#karma #astrolog amphora

Karma si relatia cu ceilalti

fata morgana, 23 nov 1960 ora 9,15 Bacau, sex fem: Care este karma mea?

Astrologie Amphora: In tema ta, foarte frumoasa si promitatoare, de altfel, nu sunt multe elemente karmice, foarte probabil datorita unor vieti anterioare in care ai lucrat la elevarea ta spirituala ramanand in acelasi timp in armonie cu cei din jur, impacand si capra si varza, cum se spune.

Totusi, ai casa karmica 8, a sexului si a mortii, destul de accentuata prin prezenta a doua planete, Uranus si Pluto, si prin prezenta sensului vietii. Acesta spune ca intr-o viata anterioara ai trait numeroase experiente dramatice, grele, poate chiar unele infirmitati sau detentii pentru convingerile tale religioase, dar pe toate le-ai acceptat avand in suflet credinta ca vei fi ajutata sa mergi mai departe.

Aveai tendinta de a te auto-compatimi pentru soarta grea. Te-ai identificat totodata cu suferintele celorlalti, suferind impreuna cu ei. Nu ai reusit sa cunosti oamenii, de aceea ai fost supusa multor deceptii, pentru ca s-a abuzat de increderea ta. In aceasta viata trebuie sa analizezi situatiile si evenimentele prin care treci cu mai multa logica si justete.

Veti avea parte de conjuncturi favorabile, dar de care trebuie sa profiti practic si metodic. Invata sa spui "nu" atunci cand trebuie, fara a te mai lasa speculata de orice profitor. E posibil sa petreci o parte din viata in ingrijirea cuiva sau sa ajuti pe cineva aflat intr-o situatie dificila. Invata ordinea, planificarea, ocoleste situatiile tulburi, ocupa-te mai mult de sanatatea ta fizica si psihica. O parte a acestei karme se poate consuma in imprejurari legate de mosteniri , bani din afaceri, decese.

moraru rodica, 3 martie 1988 ora 9,30 in orasul Bacau: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrologie Amphora: Casa karmica 8 este accentuata prin planetele Marte, Saturn si Uranus. Ele predispun la probleme in intrarea in posesia a unei mosteniri sau a unei sume mari de bani, datorita unei vieti anterioare in care ai avut atat o pozitie privilegiata in societate cat si cunostinte inaintate, in esoterism sau in medicina, pe care le-ai folosit cateodata si impotriva semenilor tai, din razbunare sau din dorinta de a avea bani si putere.

Astazi este la fel de bine dotata pentru cercetarea spirituala, dar daca vei face, involuntar, aceleasi greseli ca in trecut, vei fi avertizata prin pierderi financiare mari, sau prin probleme de sanatate care implica operatii chirurgicale, prin fracturi. Insa cum tema ta are multe aspecte planetare bune, este de asteptat sa nu gresesti prea tare si sa-ti indeplinesti cu bine raspunderea karmica  prin relatii sentimentale, chiar printr-o casatorie pe care o vei resimiti si ca pe un sacrificiu uneori, poate chiar printr-un talent medical sau vindecator de exceptie. In viata vei fi protejata de divinitate si mereu, inclusiv din cele mai delicate situatii, vei iesi invingatoare .

Doriana, nascuta pe 11.09.1968, la rasaritul soarelui, in Bucuresti: Referitor la relatia cu mama si aspectul profesional.

Astrologie Amphora: Doriana, in relatia cu mama ta exista o incompatibilitate sufleteasca (Lunile voastre se afla in careu) si una de personalitate (zodiile voastre de nastere se afla in careu) de aceea resimti legatura cu dansa restrictiva, conflictuala si secatuitoare, energetic vorbind. Cu toate acestea pana la urma va veti intelege ceva mai bine, dar asta vine cu timpul.

Gandeste-te ca dumneaei are o educatie de secol 19 si ii este foarte greu, mai ales la varsta asta, sa se schimbe si sa gandeasca altfel. Te inteleg pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie: pentru acea generatie este de multe ori mult mai importanta societatea si cum te judeca ea, decat linistea ta interioara si fericirea personala asa cum o vedem noi.

Cariera ta ar fi trebuit sa fie legata de scris, de cuvant la modul general (ai Mijlocul Cerului in Gemeni, semnul lui Mercur), de transporturi si/sau telecomunicatii. Gemenii pe casa carierei implica multe deplasari, schimbari de serviciu dese, intr-un cuvant instabilitate. Cum tu ai axele cerului in semne duble, este de asteptat ca in toate domeniile importante de viata – cariera, casatorie, familia de origine, personalitate – sa ai parte de evenimente schimbatoare, de contexte la care trebuie sa te adaptezi din mers, de tot felul de instabilitati. Nu cred ca nu ti-ai gasit vocatia profesionala, ci doar ca amprenta astrala pe care o ai contine multa inconsecventa, ori din partea ta, ori a conjuncturilor de care ai parte.

 


 

 



Sursa foto : liberalarts.txstate.edu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare