Astrologie

#karma #casnicie #viata #astrolog #astrolog amphora

Karma si relatia de dragoste

Mihaela I., 23 decembrie 1970, ora - 07.30, locul - com Alimpesti, jud Gorj: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Mihaela in tema ta il ai pe Saturn retrograd, in Taur, casa sentimentelor. Aceasta inseamna ca ai de depasit cateva perioade de dificultati financiare in viata, poate chiar de pierderi de bani prin imprumuturi care nu ti se mai returneaza sau prin investitii nereusite. Ai de invatat cum sa manuiesti banii si cand vei reusi acest lucru, nu vor mai fi probleme de acest gen in viata ta.

Cum Saturn este conjunct cu Iunona, rezulta ca efectele acestor energii se vor resimti si in viata sentimentala , mai ales in casnicie, dar in general in orice situatie generata de un contract legal incheiat, prin aceea ca relatiile tale sentimentale debuteaza greu si ca esti predispusa sa atragi parteneri pretentiosi sau care ofera mai putin decat poti tu darui.

Insa dupa tema progresata se pare ca aceasta karma saturniana s-a consumat pana catre 25-26 de ani, dar efectele acelor experiente de viata te pot marca si pe mai departe. Jupiter in careu cu axa destinului genereaza perioade alternative de noroc foarte mare ca si de nesansa, in special in domeniul financiar. 

Carmen, 16.04.1960, Bucuresti, cu aproximatie ora 18,00: Care este karma mea?

Astrolog Amphora: Carmen, daca ora nasterii este exacta, atunci ai sensul vietii catre Fecioara, casa karmica 12, a secretelor si a bolilor. In vietile anterioare ai trait numeroase experiente dramatice, grele, poate chiar unele infirmitati sau detentii pentru convingeri religioase, dar toate avand in suflet credinta puternica ce te ajuta sa mergi mai departe si ai fost supusa multor deceptii, pentru ca s-a abuzat de increderea ta.

In aceasta viata trebuie sa analizezi situatiile si evenimentele existentei cu mai multa logica si justete. Vei avea parte de conjuncturi favorabile, dar de care trebuie sa profiti practic si metodic. Dezvolta-ti o judecata critica lasand sentimentalismele la o parte. Ai in continuare aceeasi tendinta de a te arata prea increzatoare si binevoitoare, profitandu-se uneori de tine.

Cauta o profesie sau un hobby prin care sa fii de ajutor celorlalti. E posibil sa petreci o perioada din viata in ingrijirea cuiva sau sa ajuti pe cineva aflat intr-o situatie dificila. Se poate si sa consumi aceasta karma printr-o boala cronica, posibil de intestine sau stomac, sau printr-o atmosfera la serviciu nesatisfacatoare, prin conditii mai grele de munca.

Ana-Maria (feminin): 29 august 1984, ora (cu aproximatie) 16.30 (ziua), Iasi: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Cu descendentul in Rac, ai tendinta de a fi foarte sensibila si devotata in casnicie si in general in relatiile afective, dar ai si o mare abilitate de a relationa, ceea ce-ti asigura un echilibru, o armonie relationala care te ajuta sa rezolvi favorabil micile neplaceri.

Pe de alta parte, Venus fiind in careu cu Neptun genereaza unele deceptii, mai ales cand intalnesti parteneri despre care la inceput crezi ca sunt sufletul tau pereche, cand simti, aproape de la prima vedere, ca ti-ai gasit jumatatea, pentru ca ulterior sa constati ca lucrurile erau cu totul altele in realitate.

De cate ori ai acest presentiment fata de cineva, este bine sa incerci sa nu te lasi pacalita de iubirea pe care o simti si de impresia ca-l cunosti foarte bine pe acel om, pentru ca cel mai adesea acelea sunt doar niste iluzii. Poti intalni multe persoane care sa incerce sa profite de tine sentimental, sa te minta si sa te manevreze, de aceea este bine sa manifesti prudenta in relatii si in prietenii. Te simti atrasa de parteneri de regula inferiori tie, ca educatie sau pozitie sociala ori iti alegi sotul dintre colegii de serviciu.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului