Astrologie

#relatie #astrolog #karma

Karma si sensul vietii

Cristina74, 07.06.1974, ora: 04.00, Comuna Branesti, judetul Ilfov. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata? Multumesc!

Astrolog Amphora: Cu sensul vietii catre casa relatiilor rezulta ca trebuie sa renunti la individualitate in favoarea impartirii spatiului cu celalalt. Probabil ai venit pe lume printr-o nastere dificila, asta reprezentand un soi de trauma care te face sa te apropii de multe ori de situatii complicate, de structuri dificil de rezolvat. In alte vieti te-ai dezvoltat ca o persoana individualista cu o personalitate puternica. Ti-ai dezvoltat calitatile pe care le putem numi “virile“: curaj, rezistenta, spirit de competitie, dinamism, combativitate. Acum insa dominantele vietii trebuie sa fie doua “puncte fierbinti “ karmice: casatoria si asocierile. Daca nu ai reusit conversia karmica, iti va fi greu sa relationezi normal, inconstient te vei intoarce la independenta si la o anume distanta fata de partener. Daca insa ai inceput sa te desprinzi de trecutul tau, inseamna ca deja ai invatat pana unde poti sa-ti extinzi dorinta de libertate, chiar poti sa simti nevoia de anturaj, de relationare armonioasa. Unul din scopurile principale ale vietii tale este sa stii sa gasesti in orice imprejurare calea de mijloc, solutia potrivita mai multor parti, sa te orientezi catre relatia de cuplu, nu catre a te baza oricand doar pe propriile tale forte.
 

ymK, feminin, 30.08.1989, 15.45, Onesti, judetul Bacau. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum? Multumesc!

Astrolog Amphora: Cu Saturn, Uranus si Neptun retrograde in Capricorn si in casa personalitatii, rezulta o karma profesionala si de integrare sociala, cu un marcaj de sete de putere, aviditate materiala, frica de a ramane in paturile de jos ale societatii, datorate unor vieti in care ai avut putere sociala consistenta dar ai pierdut-o datorita arogantei, a refuzului de a intelege ca fiecare om are libertatea lui si are dreptul sa se ghideze dupa propriile considerente. In prezent se poate sa ai probleme in cariera sau sa ai o stima de sine scazuta. Mai multe configuratii numite careu in T cardinal marcheaza si ele o karma de agresivitate mostenita din alte vieti, dar acum ai ocazia sa-ti poti stapani aceasta latura si sa corectezi ceea ce alta data ai gresit. Destinul iti este favorabil, dincolo de aspectele dinamice care te obliga sa actionezi si te indreapta catre situatii provocatoare, regentii karmici aflati in trigon ofera ocazia de a sti sa gasesti solutii la problemele care apar si de a putea sa depasesti perioadele mai tulburi. De asemenea ai parte de recompense atunci cand lectiile de viata sunt bine insusite si cand ai corectat o greseala trecuta.

Rose, 14.04.1991, intre 22.00 si 23.00, Giurgiu. Ce mi se va intampla in viata aceasta in plan sentimental conform karmei din vieti anterioare ? Multumesc!

Astrolog Amphora: Partial ai o karma sentimentala buna, Rose, Venus nu are aspecte negative, deci ar trebui sa ai relatii sentimentale reusite, dar pozitionarea ei in Gemeni imprima multa instabilitate, poate chiar dorinta de a experimenta relatii multiple, iar daca tu vei fi stabila, atunci vei avea parte de cate un partener cu aceste calitati. Partea cu adevarat karmica este insa indicata de casa 5, a legaturilor pasagere, unde se afla Soarele, Luna si Mercur, ceea ce spune despre tine ca ai venit in aceasta viata sa dezvolti latura de Berbec, de pasiune, indrazneala, curaj si energie pe care nu ai avut-o in alte vieti, dar toate acestea le manifesti indeosebi in planul sentimentelor, al legaturilor tale, dar si al creativitatii. Dupa careul dintre aceste 3 planete si Iunona, as spune ca nu-ti doresti o casnicie legala, sau ca iti va fi mai greu sa faci acest pas, desi el este unul din scopurile majore al acestei vieti. O asociere accentuata a casatoriei cu banii/interesul material nu este benefica, ar fi de dorit un echilibru intre casatoria din dragoste si interesul pentru banii partenerului sau pozitia lui sociala. Descendentul in Gemeni conduce de multe ori la posibilitatea a doua casatorii.



Foto: www.anonymousfatgirl.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cele 8 simboluri de bun augur. Tie care iti poarta noroc?

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro