Astrologie

#karma #astrolog #relatie

Karma si vietile anterioare

Diana, 01.09.1989, ora 09:10 dimineata, in Oradea: Care sunt lectiile karmice care le am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Diana, in primul rand in tema ta se evidentiaza un careu in T cardinal, o configuratie care semnifica depasirea unei karme de agresivitate, fie prin faptul ca tu ai o tendinta pronuntata de a reactiona emotional si de a genera conflicte cu cei din jur, fie printr-o atractie greu de explicat pentru persoane usor iritabile. Saturn si Neptun retrograde la nasterea ta erau plasate in casa familiei, si asta indica o karma delicata cu parintii tai, care se poate consuma prin a ramane multa vreme langa ei sa-i servesti, ori printr-o boala mostenita genetic. De asemenea este posibil ca unul din parinti sa fi murit, sau sa fi lipsit fizic de langa tine, cand erai copil. Sensul vietii in Varsator, casa copiilor, indica lectii de viata privind echilibrarea ego-ului cu altruismul si daruirea catre cei din jur, mai ales in relatiile tale de prietenie si in cele cu copiii tai. O preocupare artistica este benefica atingerii scopului karmic relevat de sensul vietii.
 

malina, 26.02.1961 ora 15 ,  sotul, 09.02.1957: Ce datorii karmice exista intre mine si sotul meu?

Astrolog Amphora: Malina, am considerat Bucurestiul ca fiind orasul nasterii tale. Daca te-ai nascut in alta parte, casele, adica sectoarele de viata, sunt altfel dispuse, asa ca raspunsul meu este orientativ. Sotul tau este o iubire dintr-o alta viata si pentru tine casnicia cu el este o incercare karmica mai ales in ceea ce priveste comunicarea, intelegerea cu el tema indicand si o karma fata de copiii vostri. S-ar putea sa nu aveti copii impreuna, sau ei sa vina mai greu in viata voastra, si in timp acest fapt ca si alte diferente dintre voi sa conduca la o criza relationala. Firea lui autoritara, ambitioasa, dorinta lui de libertate, pot afecta negativ legatura dintre voi. El alege sa-si plateasca datoriile karmice intr-un mod care pe tine s-ar putea sa te raneasca. Si tu ii datorezi lui aceasta casatorie, dar in cazul tau este vorba mai ales de o karma pozitiva dintr-o alta viata, tu acum reprezentand un fel de ghid pentru el in casnicie.

 

Pseudonim Just Mee, sex feminin, 17.02.1986, ora 11:45, Timisoara: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: JustMee, in primul rand se evidentiaza pe tema ta natala un careu in T dublu, adica o configuratie care indica o karma de comunicare , adica in alte vieti ai avut cunostinte filosofice si esoterice inaintate, dar le-ai folosit pentru a-i manipula pe oameni si nu pentru a-i ajuta; ori ai abuzat de increderea semenilor, inseland si mintind pentru a-ti atinge scopurile. Astazi vei trece prin cateva rasturnari de noroc si prin lovituri sentimentale, ori vei suporta boli care afecteaza si starea psihica sau, daca este o karma mai delicata, se poate ajunge chiar la boli de nervi. In acest careu sunt implicate planete care reprezinta partenerul de cuplu, casnicia, copiii, iubirea, sufletul, latura intunecata din fiecare om. Asadar karma indicata de careul dublu se manifesta preponderent in legaturile tale sentimentale, prin relatii usor conflictuale, dar pasionale si efervescente, in care nu te plictisesti, prin risc de ruptura dureroasa, prin probabilitatea a doua casnicii. Totusi ai foarte mult noroc (Soare conjunct Jupiter), trebuie doar sa descoperi in ce forma iti este acordat si sa te folosesti de el.

 

Foto: www.tarotuk.co.uk


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top