Astrologie

#amphora #karma #astrolog #vieti anterioare #horoscop #astrologie

Karma ta, de la individualism la altruism

Doina B. 30 iulie 1953: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Nodul lunar sud al sensului vietii, pe tema dvs astrala, arata ca in trecut v-ati considerat o persoana importanta si deosebita de alti oameni si nu va placea sa fiti comparata cu altii. Ati avut parte de privilegii si ati fost nconjurata de iubire din toate partile.

In relatiile interumane vi se parea ca toti ceilalti sunt inferiori dvs si ii tratati ca pe niste supusi. Erati o persoana egoista, desi generoasa cu cei care va faceau pe plac si va laudau.

Consumarea acestui tip karmic impune tratarea celorlalti de la egal la egal cu dvs, asumarea de responsabilitati, incercarea de a echilibra altruismul cu individualismul. Daca va place sa fiti in centrul atentiei si sa puneti intotdeauna problemele dvs pe primul plan, limitarile destinului se vor accentua.

De asemenea mai aveti si o karma martiana care se leaga de relatiile dvs sentimentale. Cu sotul dvs v-ati mai intalnit si in alte vieti si de fiecare data, cand unul cand celalalt, ati avut o atitudine dominatoare si v-ati jucat cu sinceritatea si sentimentele partenerului.

Este un model karmic care va pune de multe ori in fata unor alegeri dificil de facut, dar privind lucrurile mai detasat, puteti gasi solutii excelente in situatiile de criza.

JR, femeie, 16 nov 1978/3.10 Sighet: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?
 
Astrolog Amphora: Ai Venus retrograd in Scorpion, casa banilor. Da, exista o karma sentimentala in sensul ca esti pasionala si ca viata sentimentala si erotica este foarte importanta pentru tine. Esti predispusa la relatii multiple datorita unor vieti trecute in care ai preferat o viata usoara, fara implicatii sentimentale, chiar se poate sa fi avut vieti in care banii s-au impletit cu sexualitatea, intr-un fel sau in altul.

In prezent intalnesti parteneri din trecut, relatiile tale sentimentale sunt profund karmice, ai parte de iubiri la prima vedere si de relatii cu o mare doza de neprevazut in ele, care incep brusc si se termina la fel de brusc, sau te poti indragosti de o persoana provenind dintr-un mediu total diferit de al tau, cu o mentalitate diferita, de un strain, chiar.

Karma sugerata de Venus natal se mai rezolva si prin intrari neasteptate de bani, prin pierderi la fel de neprevazute, prin mosteniri, donatii, talent in afaceri, dar toate acestea sunt supuse unor situatii exterioare complexe, aparute din senin, care te obliga sa-ti schimbi planurile din mers, sa te adaptezi rapid la noile conditii, altfel risul de a pierde ceea ce ai pus in joc este destul de mare.
 

Daca vrei si tu sa intrebi astrologul, afla mai multe despre acest serviciu din articolul Descopera-ti karma.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare