Astrologie

#karma #astrolog #casatorie #relatie

Legaturi din alte vieti

Elena, 10.04.1990, ora 23.55. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Elena, ai descendentul in Gemeni, daca te-ai nascut in Bucuresti (nu ai mentionat localitatea nasterii). Acest lucru imprima instabilitate sentimentala si probabilitatea a mai multe relatii de tip matrimonial ca si a doua casnicii.

Venus in Pesti, bine aspectata, predispune la relatii in care te implici mult si chiar daca iubesti mai mult decat partenerul, nu ai senzatia unui sacrificiu prea mare. Iunona in casa datoriilor karmice, insa, indica o casatorie pe care o percepi ca pe o inlantuire si ca pe o limitar, dar care trebuie suportata, de dragul copiilor sau al unui statut social oferit.

Cum ai datorii din alte vieti face de acela care-ti este/va fi sot, vei ramane alaturi de un barbat poate mai putin potrivit sau intr-o relatie nu in totalitate satisfacatoare, tocmai ca sa se consume aceasta karma. Venus ar putea sa mai indice atractie pentru relatii discrete, si sfatul meu ar fi sa eviti asemenea legaturi, pentru ca nu-ti vor aduce stabilitatea visata.

Lorena, 8.08.1979 ora 12:05, Barlad. Ne-a fost dat sa ne intalnim pentru a ne continua drumul separat sau impreuna?

Astrolog Amphora: Lorena, depinde ce intelegi tu prin continuarea drumului. Un drum poate fi de o viata sau de mai putin, tot drum este. Cert e ca el iti poarta noroc, ca te ajuta sa infloresti sentimental. Si da, relatia are sanse sa fie de lunga durata, atata vreme cat tu nu vii in contradictie cu nevoia lui de libertate, pe care dupa cate vad (Luna ta in careu cu Uranus al lui) nu o agreezi.

Exista o mare atractie intre voi si chiar unul dintre voi doi este foarte tentat sa-l considere pe celalalt partenerul pe care il astepta de la viata. Veti avea un drum comun si va veti mai intalni si in vietile ulterioare (Venus al lui conjunct cu sensul vietii tale). Ziua in care v-ati intalnit a fost foarte benefica, ti-a activat o iubire romantica, plina de vise dar si de impliniri si de realizari de valoare. Sunt multe aspecte care permit o uniune legala, iar tema compusa indica o relatie frumoasa de tip Leu – solara si stralucitoare, intre voi doi.

Herblues, 30.06.1985, 14:50, Cluj-Napoca: Am avut o relatie intr-o viata anterioara cu un barbat nascut pe 22.11.1976, ora 8:28, Helsinki?

Astrolog Amphora: Herblues, esti oricum predispusa la relatii karmice:

- prin plasarea Lunii negre in casa relatiilor, ceea ce poate da pasiune, atractie hipnotica intre parteneri dar si unele dificultati de adaptare si posibil divort,

- cat si prin Venus in casa 8, care iti imprima o forta puternica de atractie, dar este si unul dintre cele mai mari indicii de karma sentimentala dintr-o tema.

Da, ati avut mai multe vieti impreuna si veti mai avea. Ati avut si incarnari de tip sot-sotie sau parteneri legali de afaceri, ca si incarnari de rivalitate – in tema compusa Soarele este conjunct cu Marte – sau de dusmanie inversunata, care s-ar putea sa fie acum mai active dect vietile de armonie sentimentala.

Nu stiu daca mai sunteti impreuna sau nu, insa dupa conjunctia Luna neagra el- sensul vietii tu, ar rezulta ca in timp legatura cu el nu-ti este benefica si ca dincolo de ceea ce va uneste karmic si sentimental, in viata prezenta sunt si dificultati si rani peste care tu nu vei fi dispusa sa treci. Ai nevoie de detasare si de intelegere pentru diferentele de mentalitate dintre voi, ca sa reusesti sa depasesti momentele delicate. 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Top