Astrologie

#horoscop #horoscop dragoste #predictii zodii #horoscop dragoste si sex

Libidoul masculin in functie de zodie

Semnul zodiacal sub care s-a nascut un potential partener poate furniza o serie de indicii despre comportamentul sau sexual. Libidoul masculin tinde sa fie influentat, printre multi alti factori desigur, de astre. Afla care sunt caracteristicile virile ale barbatilor in functie de zodie.

Berbec

Nativii din zodia berbecului nu renunta la impulsivitate nici macar in intimitate. Sunt puternic dominati de instinct si au un comportament sexual excentric. Daca isi doresc un anumit lucru in pat, nu tin cont de punctul de vedere exprimat de partenera: vor trece la fapte imediat, intr-o maniera animalica, sub imperiul pulsiunilor erotice puternice.

Taur

Taurii adora sa "guste" intr-un ritm lent partidele de amor si asteapta in permanenta ca partenera sa conduca actiunea la etapa urmatoare. Sunt mari amatori de placeri carnale, asa cum adora sa isi satisfaca si celelalte nevoi primare. Pun pret mare pe preludiu, sunt amanti desavarsiti insa au nevoie de o stimulare puternica din exterior.

Gemeni

Gemenii sunt parteneri de sex entuziasti, insa nu abuzeaza niciodata de placerile erotice. Sunt amanti echilibrati, in care starea psihologica propice este cel putin la fel de importanta ca stimularea fizica temeinica. Libidoul gemenilor variaza, de la foarte mic in anumite perioade, pana la unul exploziv in momentele-cheie. Domina si se lasa dominat, barbatul gemeni are nevoie doar de o motivatie puternica pentru sex.

Rac

Libidoul racilor depinde in mare masura de partener: va atinge cote maxime daca se iubesc cu persoana alaturi de care isi vor intemeia o familie, insa va descreste considerabil daca se simt folositi, nesiguri si vulnerabili. Daca se implica emotional in relatie, isi va dori clipe de neuitat in intimitate la fel de mult ca orice alta zodie cu "sange fierbinte".

Leu

Libidoul barbatului leu este la fel de puternic precum orgoliul sau: se va arata dornic de un maraton sexual pe cinste doar pentru a dovedi sexului opus ca detine o potenta ireprosabila. Acest nativ va face o intreaga parada in pat, de la umflarea pectoralilor pana la miscari atletice demne de filmele pentru adulti. Din pacate, barbatul leu este totodata lenes, ceea ce inseamna ca reprezentatiile intense nu se petrec frecvent.

Fecioara

In mod categoric, barbatii din zodia fecioarei nu sunt cei mai pofticiosi in pat. Libidoul lor este influentat de atat de multi factori (igiena, comportamentul partenerului, ora la care se consuma actul sexual, reponsabilitatile conexe, teama de consecinte nefaste etc), incat tinde sa fie scazut in cea mai mare parte.

Balanta

Barbatii din zodia balantei prezinta, in general, un inalt grad de virilitate. Cu toate acestea, sunt amanti pasivi pana la un punct: asteapta sa fie dominati de partenera, au nevoie de invitatii speciale si se asteapta sa fie satisfacuti pe indelete, fara graba, de fiecare data.

Scorpion

Cei mai sadici amanti ai zodiacului, scorpionii detin un potential sexual de neimaginat. Libidoul lor creste pe masura ce isi pot pune in aplicare dominatia sexuala. Au nevoie de o partenera flexibila, deschisa ideilor excentrice si greu de inhibat.

Sagetator

Sagetatorii sunt mai degraba incitatori decat amanti cu o prestatie impecabila. Cateodata par dominati de instinct, alteori sunt total indiferenti. Stiu sa anticipeze dorintele partenerei si sunt mereu deschisi experientelor noi.

Capricorn

Reprezentantii zodiei capricornului au un libidou crescut in general, insa factorii care ii stimuleaza cu adevarat sunt complecsi: au asteptari mari de la partenera, prefera sa le fie respectat propriul ritm si vor sa fie admirati pentru talentele lor sexuale. Sadismul este caracteristic capricornilor, insa intr-o masura mai mica.

Varsator

Varsatorii au un potential sexual ridicat , libidoul lor atinge cote maxime in conditii obisnuite si nu simt nevoia de laude prelungi, precum capricornii. Pe de alta parte, isi pierd interesul in fata rutinei, de aceea asteapta in permanenta jocuri sexuale noi si provocari neasteptate.

Pesti

Nativii din zodia pesti au un libidou moderat, care creste si descreste periodic sub influenta laturii afective. Intr-o relatie statornica, pestii accepta cu bucurie sa domine si sa fie dominati, vor un feedback constant din partea partenerei si dau o importanta sportita satisfactiei reciproce. La fel ca racii, barbatii pesti nu pot distinge foarte clar sexul de dragoste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top