Astrologie

#machiaj #cosmetica #zodii #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Machiaj si cosmetica, in functie de zodie

Te-ai intrebat vreodata ce gusturi in materie de machiaj si cosmetica are o anumita zodie? Cunoscandu-le mai bine gusturile putem sa-i intelegem mai bine si sa le cunoastem lumea lor interioara, plina de nuante, lumini si armonie.

Descopera in continuare cum se machiaza fiecare zodie si ce produse cosmetice prefera sa foloseasca:


Machiaj si cosmetica Berbec


Berbecul pune mare pret pe farduri, oja si pe orice lucru care-i poate sublinia frumusetea. Nu se da in vant dupa un look natural. Prefera fardul de pleoape stralucitor, care ii incadreaza bine ochii, rujul de un rosu vibrant, oja asortata la vestimentatie, la culoarea parului sau geanta. Sau mai degraba complementara cu ele, caci nu-i plac asortarile traditionaliste, cum sunt culoarea posetei si incaltamintea.

Berbecului ii place sa socheze, sa iasa in evidenta, nu sa faca ceea ce ar fi de asteptat. Barbatii sunt sportivi si aleg acele produse care ii ajuta sa se mentina intr-o forma fizica buna si care le evidentiaza corpul bine lucrat.


Machiaj si cosmetica Taur


Taurilor le place aspectul simplu, natural, primavaratic, in ton cu perioada dominanta a zodiei. Atat barbatilor cat si femeilor le place sa foloseasca produse de ingrijire a pielii de foarte buna calitate. Investesc in asa ceva, pentru ca le utilizeaza pana se consuma (nu sar termenul de garantie, dar stiu pe ce au dat banii si nu fac risipa inutila).

Nativii adora cremele de corp hranitoare, usor parfumate si aromele delicate. Femeia Taur alege nuante de machiaj in tonuri calde, pastelate, estompate : cafeniu, lila, crem, albastru stins, verde pal. In plus, obisnuiesc sa-si protejeze pielea cu fond de ten, bineinteles de cea mai buna calitate.


Machiaj si cosmetica Gemeni


Gemenilor le place sa fie cat mai naturali cu putinta. Barbatii Gemeni folosesc produsele de baza pentru toaleta, pentru confortul fizic. Preocuparile lor sunt de ordin intelectual, iar impresia fizica nu reprezinta o importanta reala.

Femeile Gemeni folosesc farduri usor de aplicat, cu durata indelungata, pentru ca nu sunt genul care sa se intrerupa din activitate pentru a merge “sa-si pudreze nasul”. Utilizeaza putin fard de pleoape in culori pastelate si luciu de buze. Fiind extrem de vorbarete, acorda probabil cea mai mare atentie aspectului buzelor. Mizeaza pe nuantele naturale, care sa adauge un plus de efect personalitatii lor dinamice si optimiste.


Machiaj si cosmetica Rac


Cel mai bun accesoriu pentru Raci este insusi tenul lor clar si proaspat. Nativii prefera sa foloseasca produsele minime de intretinere, fara a abuza, ci doar cat sa aiba un obraz catifelat si usor parfumat, pentru a fi sarutati de iubitele lor.

Nativele Rac opteaza pentru produse cosmetice de calitate, emoliente, care relaxeaza si curata tenul de impuritati. Sunt de asemenea mari amatoare de retete facute in casa, mai ales daca este vorba despre vreo compozitie traditionala. Le plac nuantele pastelate, sterse, care sa nu aiba nimic excesiv.


Machiaj si cosmetica Leu


Leii folosesc produse de firma, pentru ca tin la sanatatea lor si nici nu-si imagineaza cum ar fi sa ia o crema din piata, pentru a face economie. Barbatii se ingrijesc cu balsam dupa ras de la firme de renume, se spala cu sapunuri usor parfumate, avand un ritual de pregatire cand ies din casa.

Nativelor le place sa experimenteze, dar bineinteles, atata timp cat pe eticheta este un pret mare, ca sa fie sigure ca nu-si distrug tenul. Daca ar putea sa-si cumpere cosmeticele numai din marile metropole si sa mearga la saloanele de frumusete in voga, nici o cheltuiala nu ar fi prea mult pentru bunastarea lor corporala. Leoaicele aleg farduri de pleoape in culori luminoase, auriu, argintiu, lila, vere smarald, negru sidefat, pentru a-si evidentia frumosii lor ochi.


Machiaj si cosmetica Fecioara


Probabil ca pentru Fecioare s-au inventat cei trei pasi ai unei demachieri perfecte. Numai o Fecioara are atata rabdare sa urmeze cu strictete niste instructiuni. Citesc toate produsele pe care le cumpara, mai ales daca tin de bunastarea pielii lor.

Aleg intotdeauna calitatea si stiu sa-si asorteze perfect buzele si ochii cu nuantele vestimentare si cu cele ale accesoriilor. Pentru ca Fecioara are adevarate ritualuri de samponare a parului, de aplicare a mastilor si diverselor creme de corp, cel mai bine este sa fie lasata sa-si aleaga singura produsele. Este extrem de exigenta cand vine vorba despre frumusetea ei. Este valabil si pentru barbatii Fecioara, care tin la igiena si care-si pun intotdeauna in ordine produsele de intretinere corporala.


Machiaj si cosmetica Balanta


Balanta prefera tonurile calde, abia perceptibile, care sa le sublinieze privirea molatica, plina de romantism. Balantele nu fac exces de culoare, pentru ca detesta vulgaritatea si excentricitatea.

Fardurile de pleoape sunt intotdeauna de cea mai buna calitate, precum si creme sau mastile de fata pe care le adora. Baia lor si dulapurile sunt ticsite cu tot felul de tratamente hranitoare, caci le face mare placere sa-si ingrijeasca trupul, indiferent de sezon. Pentru buze nativele folosesc putin ruj sau gloss, numai cat sa le confere putina stralucire. Pielea alba, delicata, este ingrijita cu diverse creme si masti de fata, de la marile firme sau in care au absoluta incredere.


Machiaj si cosmetica Scorpion


Scorpionii aleg nuante dramatice, stralucitoare, se folosesc de gene si unghii false sau peruci: totul pentru a-si schimba total imaginea. Reprezentantii zodiei sunt maestrii deghizarii. In alte cazuri, se folosesc de machiaj si de produsele de intretinere pentru a-si modifica look-ul in conformitate cu starea sufleteasca sau cu scopul de a impresiona favorabil.

Nativilor le place sa iasa in evidenta cu ceva, mai ales atunci cand vor sa cucereasca. Intregul lor chip, atent machiat, inspira un aer de mister si de senzualitate. Barbatii aleg cremele si produsele cu un parfum usor, dar profund, zapacitor masculin.


Machiaj si cosmetica Sagetator


Sagetatorul nu-si pierde mult timp cu tratamentele cosmetice si in niciun caz nu are rabdare sa stea cu orele la saloanele de frumusete. Ii plac produsele care au efect rapid, se pot folosi usor, fara sa ai nevoie de alte accesorii si unelte de lucru, si mai ales acele produse care incap in geanta sau in bagaj, in cazul in care calatoreste.

Nativul sagetator adopta un look proaspat, tineresc , natural si se fereste de artificii si de orice fel de machiaj care ar putea sa fie prea extravagant. Barbatii sunt naturali, neutri, fara sa le lipseasca un sarm aparte.


Machiaj si cosmetica Capricorn


Machiajul Capricornului este intotdeauna unul cat mai natural, cat mai elegant. Femeile nu vor alege niciodata fardul sclipitor, sau genele false, pentru ca orice lucru care iese din standardele obisnuite ii repugna. Tine mult la aspectul sau exterior.

Capricornii sunt foarte atenti cu produsele cumparate, care trebuie neaparat sa fie de buna calitate. Ideea este sa le protejeze tenul, nu sa-l incarce, nu sa-l imbatraneasca. Totusi, nu exagereaza la capitolul ingrijire corporala, pentru ca au alte griji, mult mai importante pentru ei, legate de viata profesionala si mai ales de castigurile financiare.


Machiaj si cosmetica Varsator


Varsatorilor le sta foarte bine in nuante de albastru si verde marin, pentru ca aceste doua culori le scot in evidenta ochii plini de viata. Nativele Varsator sunt tentate, ca toate femeile, de noile aparitii in materie de machiaj si incearca sa-si cumpere numai acele produse potrivite cu personalitatea lor. Nu exagereaza cu fardurile, pentru ca prefera un stil ceva mai natural, dar in cazul unei petreceri isi fac de cap cu pudra de ochi argintie sau un ruj sclipitor.

Varsatorii nu au foarte mare rabdare sa rasfoiasca cataloagele cu produse sau sa se uite prin magazine, iar daca nu dau de vreo vanzatoare rabdatoare, care-si cunoaste bine marfa, renunta repede sa mai caute informatii. Pentru ca nu au foarte mare incredere in frumusetea lor, Varsatorii nu-si petrec mult timp in fata oglinzii. In schimb, se topesc de fericire cand primesc vreun compliment in acest sens. Nativele sunt fascinate de produsele mai putin accesibile, de la firmele mari, dar arareori dau o caruta de bani pentru un simplu rimel.


Machiaj si cosmetica Pesti


Femeile Pesti sunt constiente de puterea privirii lor, astfel incat cauta sa-si scoata in evidenta ochii prin nuante marine, sidefate, estompate, usor pale. Nu folosesc culori si linii bine definite. Le sta mai bine cu umbre abia perceptibile, care le dau o nota de mister, iar ele stiu foarte bine acest lucru. Stilul lor de machiaj este unul dezinvolt si, in unele cazuri, acesta merge pana in exces, nepunand mare pret pe aspectul lor fizic.

Barbatii prefera produsele de intretinere care le ofera o alura naturala, nefortata. Nu vor da niciodata sume uriase de bani pe produse din industria frumusetii, oricat de atractive li s-ar parea pe rafturile magazinelor.

Afla mai multe despre machiaj si cosmetica pe Stil Acasa.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro