Astrologie

#horoscop #zodii #stil zodii #manii zodii #manii zodii barbati #obsesii zodii

Maniile barbatilor in functie de zodie

Astrele care domina destinul barbatilor au un cuvant important de spus in privinta personalitatii, atat din punct de vedere pozitiv, cat si din prisma bilelor negre in comportament. Narcisismul, mania persecutiei sau accesele de paranoia isi au sursa in alinierea planetelor, mai exact in influenta exercitata de conjuctura astrala care guverneaza semnele zodiacului. Iata care sunt maniile barbatilor in functie de zodie.

Berbec

Nativii din zodia berbecului au mania vitezei, trecand imediat de la o stare existentiala statica la o viteza cu care greu se poate tine pasul. Rapiditatea le guverneaza destinul, de la reactiile in fata lucrurilor neplacute, pana la intensitatea cu care isi consuma relatiile personale.

Taur

Simtul posesiunii este foarte dezvoltat in cazul taurilor. Egocentrismul tipic copilariei persista in cazul taurilor toata viata, de aceea mai toate lucrurile exprimate de acesti nativi sunt insotite de pronumele posesiv: casa mea, femeia mea, mancarea mea, dreptatea mea. Sunt capabili sa indure aproape orice nedreptate, pana cand simt ca le este instrainat un bun personal. Partenerele taurilor ar trebui se le reconfirme in permanenta ca li se dedica exclusiv doar lor.

Gemeni

Barbatii gemeni sunt dominati de teoria relativitatii in toate. Pana si cel mai statornic adevar are mai multe fete in cazul lor, la fel ca personalitatea care ii caracterizeaza. Se pot contrazice de 5 ori in acelasi discurs, fara sa considere ca au gresit cu ceva. De aceea, nimeni nu poate baga mana-n foc in privinta parerilor barbatilor gemeni si anticiparea reactiilor acestora este un joc al ruletei rusesti.

Rac

Racilor le este caracteristica mania persecutiei, motiv pentru care se vor simti adesea in pericol fara niciun motiv. La cea mai mica suspiciune fata de lucruri banale, isi vor interioriza trairile si vor evada in propriul univers atunci cand se simt amenintati. Sensibilitatea exagerata ia forma unui cinism crunt, in fata caruia partenerele se simt adesea neajutorate.

Leu

Leii sunt reprezentantii de seama ai cultului personalitatii. Sunt obsedati de propria imagine si se asteapta ca ceilalti sa le faca o mica statuie la fiecare gest admirabil pe care il pun in practica. Au nevoie de adulatii si aplauze in mod constant, altfel parasesc incinta si isi cauta fanii in alta parte.

Fecioara

Perfectionismul este mania iritanta a barbatilor fecioara, care isi pot scoate din minti partenera cu obsesia lor pentru ordine, disciplina si sosete aliniate perfect in functie de culori. Nu sar niciodata peste dus dupa sex, verifica oalele de praf inainte sa le foloseasca si fac un scandal monstru daca cineva intra incaltat pe parchetul proaspat spalat.

Balanta

Barbatii balanta au mania nesigurantei si a contradictiei, fiind cei mai enervanti parteneri de dezbatere din tot zodiacul . Vor zice intotdeauna ca masina e alba, daca celalalt a spus ca e neagra. Nu fac concesii si pot duce la nesfarsit disensiunile, de dragul contradictiei.

Scorpion

Scorpionii au o fixatie pentru discretie si secretomanie , de aceea nu lasa niciodata sa se afle aspecte personale cu usurinta. In schimb, au obiceiul sa-i descoasa pe altii pe toate partile si sa isi urmareasca partenera pe ascuns, pentru a vedea daca nu cumva ascunde o minciuna.

Sagetator

Sagetatorii sunt grandomanii zodiacului, care adora opulenta si vor sa traiasca la nivel inalt, chiar daca nu au intotdeauna resurse pentru acest lucru. Nu cunosc masura si chibzuiala, nu previn falimentul, pentru ca le place sa vada tot cartierul ce viata indestulata duc. In general, sagetatorii au nevoie de partenere bogate, capabile sa le intretina stilul de viata grandoman.

Capricorn

Capricornii au mania datoriei si a controlului, de aceea vor face orice compromis sa puna mana pe lozul cel mare. Obsedati de responsabilitati si sarcini, uita adesea sa se relaxeze cand ajung acasa.

Varsator

Varsatorii, fiinte paradoxale, sunt obsedati de nou si de lucrurile originale. Isi dedica toata energia nutrind teorii de revolutionare a stiintei, sunt in stare sa bea gaz pentru a observa reactiile si se viseaza inventatorii de seama ai secolului. In rest, putine lucruri ii misca.

Pesti

Misticii pesti au mania superstiilor, se tem de energii negative, karma proasta si blesteme mai tare decat de Razboiul Mondial. Ii vezi adesea cu iconite in portofel, stiu cel putin 3 descantece si nu suporta pisicile negre, aducatoare de ghinion. Au nevoie de o partenera spirituala si religioasa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului