Astrologie

#Dharma zodiei #karma

Maria Sarbu, astrolog: Karma si Dharma zodiei tale - Sagetator

Maria Sarbu, astrolog: Karma si Dharma zodiei tale - Sagetator

Zodia Sagetatorului este aceea care ne aduce puterea de a ne bucura, de a fi veseli, de a avea incredere, de a fi pozitivi, de a vedea partea plina a paharului.

Ea ne completeaza cu o scara de valori si ne bucura precum zilele de toamna tarzie, gata sa apuna in fata inghetului. Nativii ei sunt calzi si reci deopotriva, sunt excesivi si filozofi in egala masura. Se consuma interior foarte mult, dar si gasesc forta de a urma noi orizonturi atunci cand inteleg ca nu pot urma un ideal. Au invatat sa nu se mai indoieasca, filozofeaza pentru ca isi cauta idealurile si isi largesc continuu viziunea. 

Karma zodiei Sagetator este tocmai acesta tendinta de a se consuma si de a rula acelasi sentimente de la capat si cu multa perseverenta: neincrederea. Ca intr-un carusel in care se invart cautand progresul si confirmarile de care au nevoie, uneori ei pot ignora usor, alteori se pot indoi usor, iar acest tumult ii poate prinde in lipsa de incredere sau de apreciere. Fie ca nu au incredere in ei, in univers, in reusita, fie ca se tem de esec, fie nu au fost apreciati sau confirmati, ei pot urca si cobori in stari de diferite intensitati pana ce isi gasesc pozitivitatea contra indoielii si cunoasterea contra ignorantei. Lectiile pe care le primesc nativii Sagetator sunt adesea din sectorul emotional si se refera tot mai des la vinovatie si incredere.

Dharma zodiei Sagetator  este puterea de a crede, de a se indoi mai putin, de a-si construi valorile in armonie cu cele universale, de a vedea partea plina a paharului, de a iesi din negativism si neincredere, prin calatorii, cunoastere, progres si confirmare. 

Pentru acele momente in care increderea ar putea fi o virtute rar intalnita ei vor fi acolo sa aduca acea raza de soare a aprecierii.

Anii 2020 si 2021 vor fi cei care le vor arata cel mai mult in viitorul apropiat: unde gresesc, unde au gresit si ce au de indreptat in filosofia lor de viata.

Interesant este raspunsul la intrebarea: “Paharul este pe jumatate plin sau pe jumatate gol?”.

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!
 

  •  
  •