Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #imbunatatire look

Metode eficiente prin care iti ajuti partenerul sa isi imbunatateasca look-ul

Foarte multe femei si-ar dori ca partenerul lor de viata sa acorde o mai mare atentie imaginii, de vreme ce nu toti barbatii sunt la fel de preocupati de look-ul personal, precum reprezentantele sexului frumos. Foloseste-te de zodia lui si gaseste o strategie insteata prin care sa-l ajuti sa isi imbunatateasca look-ul, fara sa ii ranesti sentimentele!


Berbec

Daca vrei ca Berbecul tau mai putin atent la imaginea lui sa devina un barbat bine imbracat si excelent ingrijit, nu incerca sa ii ranesti orgoliul in vreun fel. In schimb, poti sa ii sugerezi cat de mult admiri un amic de-al vostru pentru ca are un look impecabil. Spiritul lui competitiv il va determina sa iti depaseasca asteptarile!


Taur

Taurii sunt barbati dichisiti in general, foarte atenti cu igiena, dar mai putin interesati de tendintele noi in moda. Daca vrei ca el Taurul tau sa schimbe ceva la imaginea lui, da-i o motivatie sa o faca: promite-i cate un favor sexual special o data pe saptamana sau spune-i ca ii vei recompensa efortul cu un desert delicios in weekend.


Gemeni

Gemenii sunt firi independente, care nu suporta sa fie constranse in vreun fel. Comunicarea este cheia in cazul lor, deci invita-l la dezbateri prelungi despre cat de bine ar fi sa isi schimbe putin garderoba, cat de tare te va atrage dupa si cat de multe priviri admirative va smulge din jur.


Rac

Vrei ca Racul tau sa fie un fashion icon? In loc sa ii reprosezi ca se neglijeaza, mai bine fa-l sa se simta special: cumpara-i haine chic, pregateste-i bai cu spuma daca vrei sa se spele mai des, alinta-l si fa-i cadou toate produsele de ingrijire pe care ai vrea sa le foloseasca. Fa-i recomandari materne si te va asculta intocmai!


Leu

Este putin probabil ca partenerul tau Leu sa aiba nevoie de incurajari pentru a acorda atentie imaginii proprii, insa daca ti-ai dori o schimbare in look-ul lui, transmite-i acest lucru complimentandu-l. Spune-i cat de bine l-ar pune in valoare stilul vestimentar "x" sau o tunsoare chic.


Fecioara

Foarte pragmatic din fire, partenerul tau Fecioara va fi sa ia in mod constructiv sugestiile tale despre schimbarile de look care i s-ar potrivi. Spune-i ce transformari ai vrea sa adopte, de ce si cum poate realiza acest lucru, cu ajutorul tau - consilierul sau personal cu pareri 100% obiective!


Balanta

Intrucat ii place sa fie in pas cu moda si niciodata mai prejos decat prietenii lui, partenerul tau Balanta va fi motivat sa isi schimbe look-ul, daca ii spui ce se poarta si ii dai cateva exemple pozitive. Mergeti impreuna la shopping si lauda-i noua imagine, va deveni dornic sa incerce din proprie initiativa sa afiseze mereu un look impecabil.


Scorpion

Scorpionul nu este tocmai cel mai flexibil barbat din lume, astfel ca va fi destul de greu sa il convingi ca i-ar sta mai bine cu o imagine imbunatatita. Daca ii arunci subtil cate o remarca inspirata, care sa ii transmita ca esti nemultumita de felul in care arata, probabil ca va lua masuri in mod discret, treptat, dar sigur!


Sagetator

Sagetatorii sunt firi independente si optimiste, rareori victime ale modei. Le place sa arate bine, insa standardele lor sunt de obicei destul de joase. Cea mai buna metoda pe care sa o adopti in cazul lui este sa ii innoiesti garderoba fara sa il iei cu tine la cumparaturi, sa il duci de mana la salonul de cosmetica si sa il asisti in tot demersul de transformare. Fii consecventa si vei reusi!


Capricorn

Orice ai face, nu il critica! Orgoliul nativ si lipsa de flexibilitate nu il ajuta sa reactioneze constructiv cand ii impui un nou look. In schimb, poti sa pornesti de la o calitate a lui (ochii, de pilda) si sa ii explici ca o camasa de calitate in nuanta "x" ii va scoate in evidenta privirea fermecatoare. Pune-i in prim plan calitatile si foloseste-te de ele cand vrei sa il convingi ca look-ul lui se poate imbunatati!


Varsator

Spune-i ca imaginea lui lasa de dorit si vei observa ca nu se va tulbura prea mult din aceasta cauza. Cumpara-i haine de calitate si spune-i ca au costat foarte putin si vei vedea ca le va purta cu entuziasm. Nu il scoate prea mult din zona de confort, insa indruma-l treptat catre obisnuinte pozitive in ritualul de ingrijire.


Pesti

Sensibil si interiorizat, partenerul tau Pesti nu suporta prea bine criticile la adresa propriei persoane. In schimb, isi va dori sa-i spui ca seamana leit cu actorul tau preferat, in geaca de piele pe care i-o faci chiar tu cadou. Da-i un reper pe care ai vrea sa-l urmeze si va accepta cu bucurie sa se ridice la asteptarile tale!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului