Astrologie

#zodiac #nativi #suflet #astrologie #horoscop #predictii

Nativii zodiacului cu suflet bun. Afla care sunt acestia

Chiar daca in esenta lor, toti barbatii au in aceeasi masura calitati si defecte, acestea variaza de la zodie la zodie. Unii nativi sunt loiali, altii toleranti, altii generosi, iar altii sufletisti. Afla care sunt cei mai marinimosi barbati din horoscop! Fie ca e vorba sa te ajute la carat sacosele de cumparaturi sau sa-ti ofere un umar pe care sa plangi atunci cand esti coplesita de probleme, sunt acei barbati pe care te poti baza mereu. Iata ce semne zodiacale reprezinta ei, in cele mai multe dintre cazuri.

Barbatul Pesti

Desi este rece si rezervat cand vine vorba sa-si exprime sentimentele, acest nativ nu se da in laturi de la nici un gest de noblete. O face dezinteresat si deloc selectiv, pentru ca este acel barbat care chiar isi doreste sa ajute pe toata lumea si sa faca lumea un loc mai bun.

Barbatul Pesti isi va insusi, la nevoie, rolul de confident si va face tot ce-i sta-n putinta sa iti amelioreze starile. Este de incredere, dar si foarte grijuliu. Asa ca nu fi surprinsa daca va cauta mereu sa afle starile tale si sa te linisteasca.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului